1001 de nopti
+9
PITZIKE
TMAlina
alis
cecillia
CROSSWAYS_2005
aless14
J.Hale
Admin
rianna
13 participanți
Pagina 13 din 40
Pagina 13 din 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Re: 1001 de nopti
J.Hale a scris:CROSSWAYS_2005 a scris:imi place ca este atent la orice reactie a ei...o simte...e extraordinar.
Cum poti parasi un barbat care vede prin ohii tai si simte prin sufletul tau ?
Cred ca m-a deprimat putin ep. asta ,si miine mai urmeaza unul si mai "rau"....
Jale a spus ceva de genul,,cred ca a propus si altor femei acelasi lucru...,,ce poti sa crezi cand tu insati ai trait aceeasi situatie?
CROSSWAYS_2005- Mesaje : 1014
Data de înscriere : 12/07/2008
Mai , voi chiar toate sperati ca aceasta iubire extraordinara sa treaca si dincolo de ecran ?!!!!
Hm , ar fi chiar frumos . Si daca Halit are 10 % din personalitatea lui Onur , va fi wowwww ......
Hm , ar fi chiar frumos . Si daca Halit are 10 % din personalitatea lui Onur , va fi wowwww ......
J.Hale- Mesaje : 466
Data de înscriere : 10/07/2008
Korel a scris:CROSSWAYS_2005 a scris:buna!
am reusit sa intru si eu.cred ca Kerem nu stie inca ce inseamna sa iubesti cu adevarat.va invata,dar din pacate pana atunci va face mult rau.
foarte frumos episodul.extraordinar de bine jucat.ii ador pe cei doi.e cea mai frumoasa poveste de dragoste pe care am vazut-o...si iar ma intreb:cat de bun actor trebuie sa fii ca sa transmiti atata emotie?
Buna fetelor!
Ce pot sa mai spun si eu...Poate exact ceea ce a exclamat mama la inceputul episodului cand ea a aparut in rochia de mireasa: "Chiar o iubeste cu adevarat!"
cand a intrat Onur(She era deja aranjata) si celelalte au iesit i-ati vazut ochii?erau umezi..iar ea era stralucitoare.cred ca s-au iubit candva...nu se poate...
CROSSWAYS_2005 a scris:buna!
am reusit sa intru si eu.cred ca Kerem nu stie inca ce inseamna sa iubesti cu adevarat.va invata,dar din pacate pana atunci va face mult rau.
foarte frumos episodul.extraordinar de bine jucat.ii ador pe cei doi.e cea mai frumoasa poveste de dragoste pe care am vazut-o...si iar ma intreb:cat de bun actor trebuie sa fii ca sa transmiti atata emotie?
Buna fetelor!
Ce pot sa mai spun si eu...Poate exact ceea ce a exclamat mama la inceputul episodului cand ea a aparut in rochia de mireasa: "Chiar o iubeste cu adevarat!"
Korel- Mesaje : 124
Data de înscriere : 15/07/2008
CROSSWAYS_2005 a scris:imi place ca este atent la orice reactie a ei...o simte...e extraordinar.
Cum poti parasi un barbat care vede prin ohii tai si simte prin sufletul tau ?
Cred ca m-a deprimat putin ep. asta ,si miine mai urmeaza unul si mai "rau"....
noapte buna!cecillia a scris:ma retrag si eu, noapte buna fetelor
imi place ca este atent la orice reactie a ei...o simte...e extraordinar.
Noapte buna . Pe maine seara! Te pupcecillia a scris:ma retrag si eu, noapte buna fetelor
aless14- Mesaje : 148
cecillia a scris:ma retrag si eu, noapte buna fetelor
Noapte buna !
CROSSWAYS_2005 a scris:buna!
Buna cross !
Chiar ma gindeam unde-ai disparut .....
Sentimentul care te indeamna sa faci rau celor din jur nu se chiama dragoste , este pura rautate si prostie crasa . Intr-adevar , filmul devine parca din ce in ce mai bine jucat , si deci mai real si mai frumos .
Este ceva deosebit si nu stiu daca poti transmite atitea fara sa simti chiar nimic .
Ptr. mine conteaza ceea ce simt privindu-l , si pot sa spun ca simt multe .
ma retrag si eu, noapte buna fetelor
cecillia- Mesaje : 69
Data de înscriere : 14/07/2008
Buna Cross. Bine ai venitCROSSWAYS_2005 a scris:buna!
Uite , discutia noastra de aseara
IN POZA PE CARE AM POSTAT-O SE VEDE CLAR GAURA DE LA CERCEL .
IN POZA PE CARE AM POSTAT-O SE VEDE CLAR GAURA DE LA CERCEL .
buna!
Sint total de acord cu tine aless , iubirea lui Kerem e o iubire bolnava , pe care ma indoiesc ca si-ar dori-o vreo femeie , cu atit mai mult una care iubeste un alt barbat .
Stirea de la TV , grava la prima vedere , te poate face sa parasesti un om , dar ma indoiesc ca te poate face sa-l urasti peste noapte .
Kerem este un nefericit , in prostia lui va face mult rau , iar crizele lui viitoare pe mine m-au facut sa-mi fie scirba .
Un barbat nu se comporta asa , sa ia ex. de la Onur , care trece prin probleme mult mai grave.....
Stirea de la TV , grava la prima vedere , te poate face sa parasesti un om , dar ma indoiesc ca te poate face sa-l urasti peste noapte .
Kerem este un nefericit , in prostia lui va face mult rau , iar crizele lui viitoare pe mine m-au facut sa-mi fie scirba .
Un barbat nu se comporta asa , sa ia ex. de la Onur , care trece prin probleme mult mai grave.....
Stii se spune ca :" in dragoste sau in razboi orice e permis" , dar eu cred ca atunci cand iubesti cu adevarat pe cineva , iti doresti ca persoana iubita sa fie fericita, chiar daca acea fericire e legata de alta persoana. Eu oricum nu sunt de acord cu comportamentul lui Kerem, iubirea lui e una egoista , e in stare sa calce orice in picioare , prietenia cu Onur, iubirea sincera a lui Bennu, fericirea lui She.J.Hale a scris:Noapte buna celor care se retrag !
Am mai spus de citeva ori , Onur nu vorbeste cu Seh dupa accidentul de avion din cauza ca Kerem ii spune lui Zafer , care normal ca-i transmite lui Onur , ca ea i-ar fi iubita sau ca l-ar fi acceptat . Oricum , Kerem va baga o "strimba " si nu va fi ultima . Mie a inceput deja sa-mi displaca foarte mult......Mai bine dusman pe fata decit asa prieten .
J.Hale a scris:Noapte buna celor care se retrag !
Am mai spus de citeva ori , Onur nu vorbeste cu Seh dupa accidentul de avion din cauza ca Kerem ii spune lui Zafer , care normal ca-i transmite lui Onur , ca ea i-ar fi iubita sau ca l-ar fi acceptat . Oricum , Kerem va baga o "strimba " si nu va fi ultima . Mie a inceput deja sa-mi displaca foarte mult......Mai bine dusman pe fata decit asa prieten .
Nu stii ca este o zicala care zice: ”fereste-ma Doamne de prieteni, ca de dusmani ma feresc singura”
Eu nu interpretez ca incearca s-o cucereasca pe She in aceasta perioada, cit mai degraba incearca sa distruga relatia celor 2.De genul, daca nu e cu mine, sa nu fie nici cu el....Numai ca dragostea lor este mult prea puternica...
noapte bunaPITZIKE a scris:fetelor si eu ma retrag. Vorbim maine, va pup pe toate si noapte buna
Pagina 13 din 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Pagina 13 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|