1001 de nopti
+9
PITZIKE
TMAlina
alis
cecillia
CROSSWAYS_2005
aless14
J.Hale
Admin
rianna
13 participanți
Pagina 26 din 40
Pagina 26 din 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Re: 1001 de nopti
Korel a scris:Eu vreeeeeeeeeeeeeeeeeeau! Si eu simt nevoia sa ma racoresc, dupa toate gunoiaele pe care le-am gasit acolo!rianna a scris:pt proaste??????J.Hale a scris:L-as trimite pe celalalt forum , dar e prea simpatic ptr. , nu-i asa ?
nu merita ele asa ceva!
Pit vrea sa se racoreasca putin pe celalalt forum.eu am zis sa ne adunam toate si sa postam mesaj dupa mesaj daca vrem.acum nu stiu daca ve-ti fi de acord toate dar....
astept pareri:)
Cand intram?
ok.respect si oprinia ta!
acum vom vedea ce spun si celelalte fete si decidem impreuna.
rianna- Mesaje : 116
Data de înscriere : 13/07/2008
J.Hale a scris:AAHH , eu nu am citit chiar asa mult....
Da-le-ncolo , nici nu vreau sa-mi amintesc de ele .
Aveam impresia la un moment dat ca am uitat si eu sa vorbesc , mi se pare ca prostia e transmisibila pe forumuri...
Da, e incredibil cum a ajuns forumul. Ce a fost si ce-a ajuns. Isi vorbeau cu ""surioara", plus discutiile toatal paralele cu subiectul (ieftine de altfel) brrr. nici nu vreau sa ma gandesc!
Ies acum pentru ca plec acasa , ne auzim mai tarziu.
Korel- Mesaje : 124
Data de înscriere : 15/07/2008
AAHH , eu nu am citit chiar asa mult....
Aveam impresia la un moment dat ca am uitat si eu sa vorbesc , mi se pare ca prostia e transmisibila pe forumuri...
J.Hale- Mesaje : 466
Data de înscriere : 10/07/2008
da, asa e! Doamne cate prostii mi-au mai citit ochii acolo? Ai vazut ce scriau despre biserica si cele sfinte?! La un moment dat isi ziceau maicute sau starete, nu mai stiu exact. Oare nu au nici un pic de respect pentru institutia bisericii si mai ales ce anume simbolizeaza ea?
Korel a scris:J.Hale a scris:Oh ,...CE-AS PLECA SI EU INTR-O DELEGATIE ....
Hai cu mine la Budapesta Stau la Intercontinental, intr-o locatie de vis pe malul Dunarii, exact langa Chain Bridge
Ce-as merge.....
Mai ales ca seamana mult cu Istanbul....pe linga apa , multe poduri si cladiri vechi...
Eu vreeeeeeeeeeeeeeeeeeau! Si eu simt nevoia sa ma racoresc, dupa toate gunoiaele pe care le-am gasit acolo!rianna a scris:pt proaste??????J.Hale a scris:L-as trimite pe celalalt forum , dar e prea simpatic ptr. , nu-i asa ?
nu merita ele asa ceva!
Pit vrea sa se racoreasca putin pe celalalt forum.eu am zis sa ne adunam toate si sa postam mesaj dupa mesaj daca vrem.acum nu stiu daca ve-ti fi de acord toate dar....
Cand intram?
J.Hale a scris:Oh ,...CE-AS PLECA SI EU INTR-O DELEGATIE ....
Hai cu mine la Budapesta Stau la Intercontinental, intr-o locatie de vis pe malul Dunarii, exact langa Chain Bridge
Nici eu n-am mai intrat de mult , si-asa intram mai mult sa-mi citesc mesajele , dar de cind avem alt forum , chiar nu ma uit pe-acolo.
Tu n-ai vazut ce gindire de muieri preistorice au ?
Tu n-ai vazut ce gindire de muieri preistorice au ?
e parerea ta si ti-o respect!J.Hale a scris:Eu zic ca tipele nu merita nici macar politetea unui raspuns .
Nu ma intereseaza ce au in cap si chiar n-as vrea sa stie ce am eu pe suflet si ce gindesc .
N-am timp de pierdut , crede-ma .
pe mine nu ma mai intereseaza demult celalalt forum.am vazut ce le poate mintea cu cateva saptamani in urma si mi-a pus capac.
Eu zic ca tipele nu merita nici macar politetea unui raspuns .
Nu ma intereseaza ce au in cap si chiar n-as vrea sa stie ce am eu pe suflet si ce gindesc .
pt proaste??????J.Hale a scris:L-as trimite pe celalalt forum , dar e prea simpatic ptr. , nu-i asa ?
nu merita ele asa ceva!
Eu cind ma mai uit la poze si dau de el , rid singura citeva minute .
L-as trimite pe celalalt forum , dar e prea simpatic ptr. , nu-i asa ?
te rog!J.Hale a scris:Hai ca-ti arat avatarul cel mai simpatic pe care-l am ?
Hai ca-ti arat avatarul cel mai simpatic pe care-l am ?
DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ.Hale a scris:Asta-ti place , rianna ?
Pagina 26 din 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Pagina 26 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|