1001 de nopti
+9
PITZIKE
TMAlina
alis
cecillia
CROSSWAYS_2005
aless14
J.Hale
Admin
rianna
13 participanți
Pagina 14 din 40
Pagina 14 din 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Re: 1001 de nopti
aless14 a scris:Dragostea e ca o floare , atata timp cat e udata , infloreste , daca uiti sa o uzi se va usca...devine obisnuita atunci cand renunti sa lupti pentru acea iubire. In cazul sotului tau a fost o greseala dar a realizat ce are langa el .rianna a scris:
Aless,de acord cu tine.Nu ne obliga nimeni sa ne casatorim dar asta nu inseamna ca suntem legati pe viata.Inimii nu-i poti spune sa bata numai pentru acea persoana de care te-ai legat la un moment dat.Probabil in timp te vei convinge si tu ca dragostea se estompeaza sii ia loc respectul,obisnuinta,etc.Actul acela pe care-l numim certificat de casatorie nu tine loc sentimentelor.Eu am avut norocul sa iubesc pana acum un singur barbat la intensitate maxima.In cele mai grele momente din viata mea a fost langa mine si m-a protejat ca un leu.La un moment dat s-a indragostit dar fara sa ma faca pe mine sa sufar.Am aflat,am suferit si eu am decis sa-i redau libertatea dar el n-a vrut.Spunea clar c-a fost ceva doar trecator.Asa a fost.Cu greu am inteles ca asa a fost dar...La barbati se conserva foarte bine spiritul de vanator.Acelasi lucru ni se poate intampla si noua in viata.Nu stiu.Dumnezeu mi-a dat un barbat romantic si extrem de atent si mie intelepciunea de-a trece peste un episod nefericit din viata noastra.
uneori este foarte greu sa ne putem rezolva neintelegerile din familia noastra, dar sa mai stim si de ce procedeaza in anume fel altii....
Sunt foarte multi factori care influenteaza asemenea gesturi....subiectul e foarte amplu....
cecillia- Mesaje : 69
Data de înscriere : 14/07/2008
Noapte buna celor care se retrag !
Am mai spus de citeva ori , Onur nu vorbeste cu Seh dupa accidentul de avion din cauza ca Kerem ii spune lui Zafer , care normal ca-i transmite lui Onur , ca ea i-ar fi iubita sau ca l-ar fi acceptat . Oricum , Kerem va baga o "strimba " si nu va fi ultima . Mie a inceput deja sa-mi displaca foarte mult......Mai bine dusman pe fata decit asa prieten .
Am mai spus de citeva ori , Onur nu vorbeste cu Seh dupa accidentul de avion din cauza ca Kerem ii spune lui Zafer , care normal ca-i transmite lui Onur , ca ea i-ar fi iubita sau ca l-ar fi acceptat . Oricum , Kerem va baga o "strimba " si nu va fi ultima . Mie a inceput deja sa-mi displaca foarte mult......Mai bine dusman pe fata decit asa prieten .
J.Hale- Mesaje : 466
Data de înscriere : 10/07/2008
Noapte buna.PITZIKE a scris:fetelor si eu ma retrag. Vorbim maine, va pup pe toate si noapte buna
aless14- Mesaje : 148
Data de înscriere : 12/07/2008
rianna a scris:eu va doresc tuturor o seara placuta in continuare.pe maine
Noapte buna iubita
PITZIKE- Mesaje : 76
Data de înscriere : 13/07/2008
Multumim , la fel. Pupicirianna a scris:eu va doresc tuturor o seara placuta in continuare.pe maine
Da, era destul de socat , saracul , mie imi pare rau pentru el.PITZIKE a scris:ce ziceti fetelor???????????? Onur parea de o mie de ori mai socat decat sheh..........parerea mea e ca ar fi fost indreptatit sa fie suparat pe ea ca a crezut o asemenea stire care a pus-o la cale zeynep............ de aceea probabil nici nu ii spune nici un cuvant dupa incidentul cu avionul.............dar pe de alta parte o inteleg si pe ea ca doar a trecut prin "aceeasi" situatie............dar nu ar mai fi fost filmul la fel de frumos daca nu ar fi crezut nu??????
fetelor si eu ma retrag. Vorbim maine, va pup pe toate si noapte buna
rianna a scris:eu va doresc tuturor o seara placuta in continuare.pe maine
pe curind
ce ziceti fetelor???????????? Onur parea de o mie de ori mai socat decat sheh..........parerea mea e ca ar fi fost indreptatit sa fie suparat pe ea ca a crezut o asemenea stire care a pus-o la cale zeynep............ de aceea probabil nici nu ii spune nici un cuvant dupa incidentul cu avionul.............dar pe de alta parte o inteleg si pe ea ca doar a trecut prin "aceeasi" situatie............dar nu ar mai fi fost filmul la fel de frumos daca nu ar fi crezut nu??????
eu va doresc tuturor o seara placuta in continuare.pe maine
rianna- Mesaje : 116
Dragostea e ca o floare , atata timp cat e udata , infloreste , daca uiti sa o uzi se va usca...devine obisnuita atunci cand renunti sa lupti pentru acea iubire. In cazul sotului tau a fost o greseala dar a realizat ce are langa el .rianna a scris:
Aless,de acord cu tine.Nu ne obliga nimeni sa ne casatorim dar asta nu inseamna ca suntem legati pe viata.Inimii nu-i poti spune sa bata numai pentru acea persoana de care te-ai legat la un moment dat.Probabil in timp te vei convinge si tu ca dragostea se estompeaza sii ia loc respectul,obisnuinta,etc.Actul acela pe care-l numim certificat de casatorie nu tine loc sentimentelor.Eu am avut norocul sa iubesc pana acum un singur barbat la intensitate maxima.In cele mai grele momente din viata mea a fost langa mine si m-a protejat ca un leu.La un moment dat s-a indragostit dar fara sa ma faca pe mine sa sufar.Am aflat,am suferit si eu am decis sa-i redau libertatea dar el n-a vrut.Spunea clar c-a fost ceva doar trecator.Asa a fost.Cu greu am inteles ca asa a fost dar...La barbati se conserva foarte bine spiritul de vanator.Acelasi lucru ni se poate intampla si noua in viata.Nu stiu.Dumnezeu mi-a dat un barbat romantic si extrem de atent si mie intelepciunea de-a trece peste un episod nefericit din viata noastra.
aless14 a scris:Nu sunt de acord , suntem facuti din acelasi aluat, dar contribuie foarte mult si educatia , anturajul , conceptiile, putem gresii si unul si altul.... Nu e o pretentie prea mare sa te astepti ca persoana iubita sa-ti impartaseasca sentimentele , atata timp cat tu oferi totul de ce sa nu primesti lafel. Nu il obliga nimeni sa se casatoreasca , nu?rianna a scris:Nu-l pot condamna pe Zafer ca s-a indragostit de Melek.Dragostea apare la orice varsta,cand nici nu te astepti.
Noi gandim putin diferit atunci cand ne casatorim.Avem pretentia ca EL sa ne iubeasca doar pe noi,sa nu mai existe nimeni niciodata de parca am fi semnat o sentinta pe viata.Barbatii nu s-au nascut monogami.
Sa nu rideti dar mi-au cam dat lacrimile cind Burhan si Nadide i-au dat cadoul lui Seh si mai ca mi-a venit sa rid de Gani .
Si cita rautate poate sa aiba Fusun . Nu se gindeste deloc ca atitia ani ea si copiii ei au profitat de banii lui Burhan si nu Seh .
Si cita rautate poate sa aiba Fusun . Nu se gindeste deloc ca atitia ani ea si copiii ei au profitat de banii lui Burhan si nu Seh .
J.Hale- Mesaje : 466
Data de înscriere : 10/07/2008
Legat de Zafer... deobicei cauti altceva cand iti lipseste ceva sau cand nu realizezi ce ai langa tine. Dar in cazul lui Zafer nu pot sa ma pronut pentru ca nu s-au relatat f multe despre ei , dar am observat la un moment dat( intr-un episod trecut, inainte sa o placa pe Melek) ca Zafer o suna si ii spune sa iasa impreuna la restaurant , sotia sa il intreaba daca este o ocazie speciala, datoria de mama e mai presus decat orice, dar asta nu inseamna ca trebuie sa uiti sa te apreciezi si sa-ti neglijezi iubitul.
ce discret i-a multumit..............
Nu sunt de acord , suntem facuti din acelasi aluat, dar contribuie foarte mult si educatia , anturajul , conceptiile, putem gresii si unul si altul.... Nu e o pretentie prea mare sa te astepti ca persoana iubita sa-ti impartaseasca sentimentele , atata timp cat tu oferi totul de ce sa nu primesti lafel. Nu il obliga nimeni sa se casatoreasca , nu?rianna a scris:Nu-l pot condamna pe Zafer ca s-a indragostit de Melek.Dragostea apare la orice varsta,cand nici nu te astepti.
Noi gandim putin diferit atunci cand ne casatorim.Avem pretentia ca EL sa ne iubeasca doar pe noi,sa nu mai existe nimeni niciodata de parca am fi semnat o sentinta pe viata.Barbatii nu s-au nascut monogami.
Bine , multumesc , bucuroasa ca avem serial.PITZIKE a scris:aless14 a scris:Buna seara fetelor!
Buna draga mea ce faci?
Ma scuzati ca va raspund asa de greu, asa e cand vrei sa faci mai multe lucruri deodata.
Am profitat de pauza sa-i pregatesc lui fiica mea de mancare.
Nu-l pot condamna pe Zafer ca s-a indragostit de Melek.Dragostea apare la orice varsta,cand nici nu te astepti.
Buna!aless14 a scris:Buna seara fetelor!
aless14 a scris:Buna seara fetelor!
bine-ai venit, iubita !
aless14 a scris:Buna seara fetelor!
Buna draga mea ce faci?