1001 de nopti
+9
PITZIKE
TMAlina
alis
cecillia
CROSSWAYS_2005
aless14
J.Hale
Admin
rianna
13 participanți
Pagina 1 din 40
Pagina 1 din 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Re: 1001 de nopti
J.Hale a scris:NOAPTE BUNA CROSS !
Pleci asa repede ?
Sunt inca aici
-------
Suite ŕ un grand nombre de réponses, ce sujet a été automatiquement divisé. Vous pouvez retrouver la suite de ce sujet ici :
https://1001nopti.forumgratuit.ro/viewtopic.forum?t=9
CROSSWAYS_2005- Mesaje : 1014
Data de înscriere : 12/07/2008
NOAPTE BUNA CROSS !
Pleci asa repede ?
-------
Suite ŕ un grand nombre de réponses, ce sujet a été automatiquement divisé. Vous pouvez retrouver la suite de ce sujet ici :
https://1001nopti.forumgratuit.ro/viewtopic.forum?t=7
Pleci asa repede ?
-------
https://1001nopti.forumgratuit.ro/viewtopic.forum?t=7
J.Hale- Mesaje : 466
Data de înscriere : 10/07/2008
Eu n-am prea avut timp saptamina asta sa stau pe net . Imi inchipui ca la turci se vorbeste mult despre ei , mai ales ca filmul va contunua . Cred ca sperantele noastre ca EI vor fi impreuna nu se vor implini . Macar in film sa fie totul OK .
https://www.youtube.com/watch?v=X_Hr_1zhjkM
Melodia care se cinta la restaurant (atunci cind Onur o cere in casatorie pe Sehrazat) este o canzoneta "Torna a surriento".Informatia asta am preluat-o...din alta parte...
Melodia care se cinta la restaurant (atunci cind Onur o cere in casatorie pe Sehrazat) este o canzoneta "Torna a surriento".Informatia asta am preluat-o...din alta parte...
Aseara am intrat pe mai multe site-uri turcesti.Ea este foarte vanata de paparazzi.Erau niste poze din vacanta pe care o petrece cu actualul iubit se pare si viitor sot undeva la mare.Comentariile se refereau si la aspectul ei fizic.Era o fotografie a ei din spate in costum de baie si comentariul aferent-,,Berguzar Korel-0 cellulit,,Nu am gasit nimic despre el.
[quote="J.Hale"][color=blue]Buna seara !
Si eu ma bucur ca am posibilitatea sa vad filmul si nu am de gind sa las nimic sa-mi strice bucuria . Bine , mai e faptul ca pe mine ma supara in genere prostia si minciuna , de care am avut parte din plin pe celalalt forum , dar aici nu se pune problema . Chiar daca au aparut neintelegeri , desi habar nu am de unde , slava Domnului ca nici una dintre noi nu se face vinovata de prostie . Asa ca eu sint sigura ca totul va fi bine .
NOI NU AVEM NIMIC DE IMPARTIT DECIT BUCURIA DE A VEDEA IMPREUNA CEVA MAI FRUMOS DECIT AM VISAT SAU AM SPERAT VREODATA SA EXISTE .
Va fi bine.Numai tu puteai sa spui ceva atat de frumos:
,,NOI NU AVEM NIMIC DE IMPARTIT DECIT BUCURIA DE A VEDEA IMPREUNA CEVA MAI FRUMOS DECIT AM VISAT SAU AM SPERAT VREODATA SA EXISTE,,.
Si eu ma bucur ca am posibilitatea sa vad filmul si nu am de gind sa las nimic sa-mi strice bucuria . Bine , mai e faptul ca pe mine ma supara in genere prostia si minciuna , de care am avut parte din plin pe celalalt forum , dar aici nu se pune problema . Chiar daca au aparut neintelegeri , desi habar nu am de unde , slava Domnului ca nici una dintre noi nu se face vinovata de prostie . Asa ca eu sint sigura ca totul va fi bine .
NOI NU AVEM NIMIC DE IMPARTIT DECIT BUCURIA DE A VEDEA IMPREUNA CEVA MAI FRUMOS DECIT AM VISAT SAU AM SPERAT VREODATA SA EXISTE .
Va fi bine.Numai tu puteai sa spui ceva atat de frumos:
,,NOI NU AVEM NIMIC DE IMPARTIT DECIT BUCURIA DE A VEDEA IMPREUNA CEVA MAI FRUMOS DECIT AM VISAT SAU AM SPERAT VREODATA SA EXISTE,,.
Buna seara !
[quote="J.Hale"]Buna !
Ce s-a intimplat , de ce sinteti suparate ?
Hai mai , ca miine poimiine se termina filmul si o sa ne "despartim" si probabil n-o sa mai auzim una de cealalta niciodata .
[color=blue]Inchipuiti-va ca sintem niste calatori care se intilnesc la o rascruce de drumuri , se odihnesc , schimba citeve pareri si pleaca fiecare in drumul lui .
Fiecare persoana libera are dreptul la opinie , nu trebuie sa ne suparam .
Daca v-ati gindi putin , ati realiza ca noi nu vom avea niciodata ceva de impartit , ptr. ca nu ne vom intilni niciodata .
Haideti dar , sa lasam tot ce-i rau deoparte si sa ne bucuram de acest film extraordinar , care va lasa sigur o amprenta in viata fiecareia . In fond si la urma urmei , e singurul lucru care ne leaga si aici sintem toate de acord ca este ceva cu totul si cu totul deosebit .
( Din cite stiu eu , aless nu-i suparata deloc , este doar plecata saptamina asta . )
Va pup
Buna!
Eu ma bucur oricum de acest serial deosebit.Nu imi strica nimeni bucuria,placerea de a impartasi cu altii ceea ce simt...Deci Aless nu a fost si nu e suparata.Inseamna ca va reveni.Mi-ai dat o veste foarte buna.
Te pup.
Hai mai , ca miine poimiine se termina filmul si o sa ne "despartim" si probabil n-o sa mai auzim una de cealalta niciodata .
[color=blue]Inchipuiti-va ca sintem niste calatori care se intilnesc la o rascruce de drumuri , se odihnesc , schimba citeve pareri si pleaca fiecare in drumul lui .
Daca v-ati gindi putin , ati realiza ca noi nu vom avea niciodata ceva de impartit , ptr. ca nu ne vom intilni niciodata .
Haideti dar , sa lasam tot ce-i rau deoparte si sa ne bucuram de acest film extraordinar , care va lasa sigur o amprenta in viata fiecareia . In fond si la urma urmei , e singurul lucru care ne leaga si aici sintem toate de acord ca este ceva cu totul si cu totul deosebit .
( Din cite stiu eu , aless nu-i suparata deloc , este doar plecata saptamina asta . )
Va pup
Buna!
Eu ma bucur oricum de acest serial deosebit.Nu imi strica nimeni bucuria,placerea de a impartasi cu altii ceea ce simt...Deci Aless nu a fost si nu e suparata.Inseamna ca va reveni.Mi-ai dat o veste foarte buna.
Te pup.
Buna !
Inchipuiti-va ca sintem niste calatori care se intilnesc la o rascruce de drumuri , se odihnesc , schimba citeve pareri si pleaca fiecare in drumul lui .
Va pup
Inchipuiti-va ca sintem niste calatori care se intilnesc la o rascruce de drumuri , se odihnesc , schimba citeve pareri si pleaca fiecare in drumul lui .
Va pup
rianna a scris:CROSSWAYS_2005 a scris:Korel a scris:Da...Ma intreb de ce nu putem trece peste toate neintelegerile, de dragul serialului nostru preferat. Oameni suntem, o viata avem!
pentru ca sunt prea multe orgolii.nu vreau sa spun mai mult.si Aless cred ca s-a suparat.pe buna dreptate.
Buna dimineata!
Am deschis putin forumul si nu mica mi-a fost mirarea cand am citit cele de mai sus.Cum de-ti permiti tu Cross sa judeci?Daca mie nu-mi mai face placere sa stau pe forum asta inseama ca trebuie sa ma jignesti?Cum vrei tu sa stea de vorba doamnele care-au intrat pe acest forum si de cele mai multe ori s-au simtit ignorate?Le-am dat tuturor linck-ul si s-au logat,au postat dar de cele mai multe ori in afara de salut .....
Toate s-au bucurat cand le-am trimis linck-ul si au crezut ca ne-am regasit in sfarsit.Din pacate nu a fost asa.
Cred ca nu esti tu in masura sa judeci pe nimeni.Daca tu ai inteles ca este vorba de orgolii te asigur ca te-ai inselat.Daca am avut bun simt si m-am retras elegant dupa ce am fost jignita si asta este o ofensa pt unele din voi, chiar nu-mi pare rau ca m-am retras.
Discutii placute in continuare.
Buna dimineata!
Draga mea Rianna ai o agresivitate la care este ultima oara cand iti mai raspund.Procedeaza cum crezi.Iar daca fata de doamnele,care au intrat am gresit cu ceva sincer imi cer iertare.
Numai bine!
CROSSWAYS_2005 a scris:Korel a scris:Da...Ma intreb de ce nu putem trece peste toate neintelegerile, de dragul serialului nostru preferat. Oameni suntem, o viata avem!
pentru ca sunt prea multe orgolii.nu vreau sa spun mai mult.si Aless cred ca s-a suparat.pe buna dreptate.
Buna dimineata!
Am deschis putin forumul si nu mica mi-a fost mirarea cand am citit cele de mai sus.Cum de-ti permiti tu Cross sa judeci?Daca mie nu-mi mai face placere sa stau pe forum asta inseama ca trebuie sa ma jignesti?Cum vrei tu sa stea de vorba doamnele care-au intrat pe acest forum si de cele mai multe ori s-au simtit ignorate?Le-am dat tuturor linck-ul si s-au logat,au postat dar de cele mai multe ori in afara de salut .....
Toate s-au bucurat cand le-am trimis linck-ul si au crezut ca ne-am regasit in sfarsit.Din pacate nu a fost asa.
Cred ca nu esti tu in masura sa judeci pe nimeni.Daca tu ai inteles ca este vorba de orgolii te asigur ca te-ai inselat.Daca am avut bun simt si m-am retras elegant dupa ce am fost jignita si asta este o ofensa pt unele din voi, chiar nu-mi pare rau ca m-am retras.
Discutii placute in continuare.
rianna- Mesaje : 116
Data de înscriere : 13/07/2008
[quote="Korel"]vad ca am inceput sa mananc litere (sunt obosita ) Asa ca...noapte buna (iye gelar)
mai vorbim.
noapte buna!
mai vorbim.
noapte buna!
[quote="Korel"]Da, de acord cu tine. E pu si simplu....Onur (Halit)
SUPERBA!
nu am mai vazut-o.
SUPERBA!
nu am mai vazut-o.
Korel a scris:CROSSWAYS_2005 a scris:superbe pozele,Korel!
ma bucur ca le-ai gasit
Cred ca vor sa spuna ca el e noul Brando...
Magulitoare comparatie.Dar eu le-as spune ca e UNIC.INCOMPARABIL
CROSSWAYS_2005 a scris:superbe pozele,Korel!
ma bucur ca le-ai gasit
Cred ca vor sa spuna ca el e noul Brando...
Korel- Mesaje : 124
Data de înscriere : 15/07/2008
Pagina 1 din 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Pagina 1 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum