1001 de nopti
+9
PITZIKE
TMAlina
alis
cecillia
CROSSWAYS_2005
aless14
J.Hale
Admin
rianna
13 participanți
Pagina 40 din 40
Pagina 40 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: 1001 de nopti
Buna Rianna!
Poti sa crezi ca s-a tras concluzia ca nu am mai postat dincolo datorita faptului ca serialul si-a pierdut magia,farmecul pentru noi,ca vine,,Havin din urma,,?De parca ar putea fi comparate...
Bine te-am regasit!
Poti sa crezi ca s-a tras concluzia ca nu am mai postat dincolo datorita faptului ca serialul si-a pierdut magia,farmecul pentru noi,ca vine,,Havin din urma,,?De parca ar putea fi comparate...
Bine te-am regasit!
CROSSWAYS_2005- Mesaje : 1014
Data de înscriere : 12/07/2008
Da, nici eu n-am mai postat demult acolo , discutiile ajunsesera la nivelul celor purtate de persoane cu handicap mintal , asta ca sa ma exprim mai frumos . Sper si eu ca o sa ne straduim sa facem locul acesta "acasa" , asa ca pe vremuri .
J.Hale- Mesaje : 466
Data de înscriere : 10/07/2008
cu siguranta nu vom putea sta non stop pe forum,dar nici sa treaca pagina peste pagina fara niciun continut...
imi amintesc cu placere de inceputurile mele pe topicul celalalt.era o placere sa scrii.acum n-am mai deschis demult acolo.am fost asa fericita dimineata cand m-a anuntat Aless...
imi amintesc cu placere de inceputurile mele pe topicul celalalt.era o placere sa scrii.acum n-am mai deschis demult acolo.am fost asa fericita dimineata cand m-a anuntat Aless...
rianna- Mesaje : 116
Data de înscriere : 13/07/2008
Iti raspund eu daca nu te superi , ca tocmai l-am descoperit : te duci in dreapta si vezi mp.
Intr-adevar trebuie sa-i multumim lui aless ptr. aceasta idee grozava . Poate ca nu vom putea sta non-stop pe forum , dar atunci cind intram , parca ar fi bine sa citim ceva frumos , scris romaneste , despre ceea ce ne intereseaza pe toate . In privinta mea n-o sa trebuiasca sa va faceti griji , nu-mi plac prescurtarile de nici un fel si nici nu-mi place sa incerc sa "traduc" ce vrea sa spuna unul sau altul .
oricum esti mai avansata ca mine!
sectiune de mesaj privat nu are?
Stai linistita il descoperim impreuna , nici eu nu stiu prea multe .rianna a scris:Aless,o sa-mi ia ceva sa descopar forumul:)
deocamdata explorez:)
(sper sa nu fca vreo prostie)
aless14- Mesaje : 148
Aless,o sa-mi ia ceva sa descopar forumul:)
rianna a scris:Buna Jhale si bine-ai venit!
De data asta sigur n-am sa ma mai dau deoparte sa las proastele sa comenteze!Cui nu-i convine sa nu se inscrie!
Buna Rianna
De data asta o sa avem mai mult decat un cuvant de spus.
aless14- Mesaje : 148
Va rog din suflet pe cele ce descoperiti acest forum, scrieti si exprimati-va in limba romana.Prescurtarile cu "k" ma dispera !
Buna Jhale si bine-ai venit!
De data asta sigur n-am sa ma mai dau deoparte sa las proastele sa comenteze!Cui nu-i convine sa nu se inscrie!
Buna ziua !
Ai dreptate rianna , in sfirsit un loc al nostru , in care sper ca lipsa bunului simt si ......alte lipsuri nu-si mai au locul . Si mai sper ca aici voi putea schimba din cind in cind cite o parere despre acest film extraordinar cu alte persoane care gindesc la fel ca mine .
Abea astept sa reantregim grupul!
Multumim pentru efortul despus Aless
Multumim pentru efortul despus Aless
1001 de nopti
Buna ziua tuturor!!!!!!!
In sfarsit avem un loc al nostru:)
In sfarsit avem un loc al nostru:)