1001 de nopti
+9
PITZIKE
TMAlina
alis
cecillia
CROSSWAYS_2005
aless14
J.Hale
Admin
rianna
13 participanți
Pagina 8 din 40
Pagina 8 din 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Re: 1001 de nopti
CROSSWAYS_2005 a scris:pentru CECILLIA:
http://uk.youtube.com/results?search_query=binbir+gece+klip+9&search_type=&aq=1&oq=binbir+gece+klip+
binbir gece klip 9- poti sa descarci melodia de pe youtube;se numeste SIYAH GECE si are si scena, care ti-a placut atat de mult...
multumesc tare mult, esti o draguta !!!!!
cecillia- Mesaje : 69
Data de înscriere : 14/07/2008
vulpita a scris:Vreau sa vad si eu episodul pe care l-am pierdut cel de luni cred ca este episodul 29 nu?
da.29 a fost luni.foarte frumos episodul.chiar daca finalul a fost trist.
CROSSWAYS_2005- Mesaje : 1014
Data de înscriere : 12/07/2008
Am ramas conectata dar ma invart prin casa despachetez bagajele...CROSSWAYS_2005 a scris:vulpita a scris:Am vazut Cross ca ai scris mai mult tu in ultima vreme...
am vazut ca esti conectata.eu mi-am cam terminat treburile si dupa o saptamana foarte grea vreau sa ma bucur cat pot de serial.revad acum episodul 39.
vulpita- Mesaje : 8
Vreau sa vad si eu episodul pe care l-am pierdut cel de luni cred ca este episodul 29 nu?
vulpita a scris:Am vazut Cross ca ai scris mai mult tu in ultima vreme...
am vazut ca esti conectata.eu mi-am cam terminat treburile si dupa o saptamana foarte grea vreau sa ma bucur cat pot de serial.revad acum episodul 39.
Am vazut Cross ca ai scris mai mult tu in ultima vreme...
vulpita a scris:Multumesc de primire mi-e fost dor de voi toateCROSSWAYS_2005 a scris:vulpita a scris:Buna am venit din vacanta abia asteptam sa va citesc.
Am pierdut episodul de luni , dar pe cel de marti nu l-am ratat , am stat in camera de hotel nu am iesit in seara aceea ca sa vad serialul
buna!
bine-ai revenit!
si mie .din pacate fetele nu au mai intrat de ceva vreme.e drept ca pot fi in concediu.regret ca forum-ul e cam pustiu...
Multumesc de primire mi-e fost dor de voi toateCROSSWAYS_2005 a scris:vulpita a scris:Buna am venit din vacanta abia asteptam sa va citesc.
Am pierdut episodul de luni , dar pe cel de marti nu l-am ratat , am stat in camera de hotel nu am iesit in seara aceea ca sa vad serialul
buna!
bine-ai revenit!
vulpita a scris:Buna am venit din vacanta abia asteptam sa va citesc.
buna!
bine-ai revenit!
Buna am venit din vacanta abia asteptam sa va citesc.
daca stie cineva...in episodul 31 seh pare a fi bolnava...Kaan il suna pe Onur...acesta vine la She,care ii deschide usa...vorbesc,o saruta...e un vis sau e real tot ce se intampla?pare a fi un vis.voi ce credeti?
EPISODUL 31-TRADUCEREA MELISSEI
Peride o viziteaza pe Sehrazat “ Stiu ca esti o femeie putermica dar vreau sa sti ca iti sunt alaturi”. Peride ii cere iertare pt felul cum s-a purtat cu ea. O intreaba daca stie ca tatal lui Onur a murit in patul amantei si ca a umplut primele pagini ale ziarelor. Peride stia de amanta dar s-a prefacut ca nu stie.
Melek si Zafer sunt indragostiti . Melek vrea sa puna capat: “Hai sa terminam inainte de a incepe”. Zafer ii spune ca nu poate fara ea, si ii cere sa-i spuna in fata ca nu-l iubeste.
Sehrazat ii spune lui Peride ca ii pare rau ca atrecut prin asa ceva.
Onue este cu Yasmin( fosta iubita). Ea incearca sa-l ajute.
Fusun ajunge acasa de la spital. Ali Kemal ii spune lui Burhan ca operatia a fost un succes dar trebuie sa faca chimioterapie. Burhan il intreaba si de celalat copil al lui ( a lui Cansel). Ali K nu mai stie nimic de ei. Burhan il cearta si ii spune ca nu procedeaza corect si copilul nu are nici o vina.
Kerem ajunge la spital. Afla ca Bennu era bauta cand i-a luat casa foc.
Kerem: Bennu, iubito ce ai patit? Nu te uiti la mine? Te rog asculta… de ce nu te uiti in ochii mei? Ai dreptate, te-am ranit. Te rog sa uiti ce ti-am spus mai devreme.
Bennu: Sa uit?
K: Te rog sa nu spui nimic. M-am speriat foarte tare.
B: Kerem…
K:Bennu eu nu pot trai fara tine… ai inteles, iarta-ma. Nu ne-am despartit, uita ce ti-am spus. Te iubesc… Nu pot fara tine…spune-mi ca m-ai iertat si nu ne vom mai desparti vreodata… promit.
Sehrazat e la spital la Bennu si apare Onur si Yasmin.
Kerem ii mobileaza apartamentul lui Bennu ( in bloc cu Sehrazat)
Burhan si Nadide vin in vizita la Sehrazat. Burhan ii propune sa faca impreuna o firma de proiectari. El vine cu banii si ea cu munca.
Kerem si Burak.
B:Am vazut cum te uitai la Sehrazat.
K: Cum ma uitam?
B: Cu dragoste. Sa mai continui? Iar gresesti. Nu esti indragostit de Bennu si ii dai sperante.
K: Si ce vrei sa fac? Era sa moara din cauza mea. Era bauta si i-a luat casa foc. Ce vroiai sa-i spun ca nu-mi pasa?
B: Lucrurile se vor inrautati…
K: Nu. Dupa ce o sa-si revina o sa ma indepartez usor de ea.
B: Nu o sa te indepartezi prea repede.
K: De ce?
B:Ca Bennu este podul dintre tine si Sehrazat. Si cum She nu mai lucreaza la Binyapin, tu te vei duce la Bennu acasa sa o vezi pe She.
K: Ajunge!
Onur ia micul dejun si vrea sa mearga la servici. Kerem face o sedinta in lipsa lui Onur.
In magazinul lui Cansel intra 2 tipi, o ameninta cu cutitul si ii iau banii si telefonul.
Yasmin vine la Onur acasa. Onur asculta suita lui Sehrazat. Ii spune ca nu mai poate fara Sehrazat
Onur: Eu nu am stiut pana acum ce inseamna sa-ti lipseasca cineva. Am invatat de la Sehrazat. Ce e dragostea? Nici asta nu am stiut dar am invatat tot de la Sehrazat.
Y: Ce pot sa spun…
O: Te plictisesc cu…
Y: Nu.
O: Nu am pe altcineva cu care sa vorbesc. Tu ai ramas singura mea prietena.
Y: Nu spune asa, tu ai multi prieteni.
O: Nimeni nu-mi este aproape, nici mama nici Kerem. Daca in ziua aia nu-mi erai tu aproape cred ca inebuneam
Y: Daca-ti sunt asa buna prietena imi permiti sa te intreb ceva?
O: Da.
Y: Nu inteleg cum de Sehrazat a crezut in spusele lui Jale.
O: Nu stiu…
Y: Daca eram in locul ei nu as fi crezut.
O: Poate ma crede capabil sa fac asa ceva.
Y: De ce sa creada asa ceva?
O: Nu stiu…” O femeie nu crede intr-un barbat, doar se face ca il crede”
Y: Un barbat ca tine cu asa un caracter……. Crezi ca poate plati o femeie ca sa se culce cu ea? Sunt curioasa cum isi va cere iertare dupa ce va iesi totul la lumina.
Kaan intreaba de ce nu mai vine Onur. Spune ca-l iubeste. Seh ii spune sa nu mai pomeneasca de el.
Mirhiban: De ce crezi in minciuna asta?
Seh: Nu este minciuna. Stiu ca este adevarat.
Mirhiban: Ai vazut, ai auzit?
Seh: Stiu…
Fusun ramane fara medicamente. Ali Kemal se duce sa-i ia. Merge la Cansel.
Ali K: Salut!
Cansel: Salut! Ai venit la timp, multumesc. Mi-au pus cutitul la gat si tu vii dupa 8 ore… Nu ti-ai facut griji pt mine?
AK: Am vrut sa vin, dar nu am putut.
C: Mai bine spune ca nu ai gasit pretext sa scapi de nevasta.
AK: As fi vrut sa vin, iti jur.
C: Lasa AK atat insemn eu pt tine.
AK: Cand m-a sunat prietena ta, eu o duceam pe Fusun la spital, Stii ca are cancer, trebuie sa-i fiu alaturi.
C: Ti-am zis ca aveam cutitul la gat. Putem sa mor. Si eu aveam nevoie de tine.
AK: Dar…
C: Asa ai facut mereu. De cate ori aveam nevoie de tine, tu nu erai. Nu mai suport…
AK: Cansel
C: Iesi din viata mea.
AK: Iti jur ca numai pe tine te am in minte.
C: Pleaca. Nu vreau sa te mai vad. Ai murit pt mine.
AK: dar asculta-ma. Deschide usa sa vorbim.
Peride o viziteaza pe Sehrazat “ Stiu ca esti o femeie putermica dar vreau sa sti ca iti sunt alaturi”. Peride ii cere iertare pt felul cum s-a purtat cu ea. O intreaba daca stie ca tatal lui Onur a murit in patul amantei si ca a umplut primele pagini ale ziarelor. Peride stia de amanta dar s-a prefacut ca nu stie.
Melek si Zafer sunt indragostiti . Melek vrea sa puna capat: “Hai sa terminam inainte de a incepe”. Zafer ii spune ca nu poate fara ea, si ii cere sa-i spuna in fata ca nu-l iubeste.
Sehrazat ii spune lui Peride ca ii pare rau ca atrecut prin asa ceva.
Onue este cu Yasmin( fosta iubita). Ea incearca sa-l ajute.
Fusun ajunge acasa de la spital. Ali Kemal ii spune lui Burhan ca operatia a fost un succes dar trebuie sa faca chimioterapie. Burhan il intreaba si de celalat copil al lui ( a lui Cansel). Ali K nu mai stie nimic de ei. Burhan il cearta si ii spune ca nu procedeaza corect si copilul nu are nici o vina.
Kerem ajunge la spital. Afla ca Bennu era bauta cand i-a luat casa foc.
Kerem: Bennu, iubito ce ai patit? Nu te uiti la mine? Te rog asculta… de ce nu te uiti in ochii mei? Ai dreptate, te-am ranit. Te rog sa uiti ce ti-am spus mai devreme.
Bennu: Sa uit?
K: Te rog sa nu spui nimic. M-am speriat foarte tare.
B: Kerem…
K:Bennu eu nu pot trai fara tine… ai inteles, iarta-ma. Nu ne-am despartit, uita ce ti-am spus. Te iubesc… Nu pot fara tine…spune-mi ca m-ai iertat si nu ne vom mai desparti vreodata… promit.
Sehrazat e la spital la Bennu si apare Onur si Yasmin.
Kerem ii mobileaza apartamentul lui Bennu ( in bloc cu Sehrazat)
Burhan si Nadide vin in vizita la Sehrazat. Burhan ii propune sa faca impreuna o firma de proiectari. El vine cu banii si ea cu munca.
Kerem si Burak.
B:Am vazut cum te uitai la Sehrazat.
K: Cum ma uitam?
B: Cu dragoste. Sa mai continui? Iar gresesti. Nu esti indragostit de Bennu si ii dai sperante.
K: Si ce vrei sa fac? Era sa moara din cauza mea. Era bauta si i-a luat casa foc. Ce vroiai sa-i spun ca nu-mi pasa?
B: Lucrurile se vor inrautati…
K: Nu. Dupa ce o sa-si revina o sa ma indepartez usor de ea.
B: Nu o sa te indepartezi prea repede.
K: De ce?
B:Ca Bennu este podul dintre tine si Sehrazat. Si cum She nu mai lucreaza la Binyapin, tu te vei duce la Bennu acasa sa o vezi pe She.
K: Ajunge!
Onur ia micul dejun si vrea sa mearga la servici. Kerem face o sedinta in lipsa lui Onur.
In magazinul lui Cansel intra 2 tipi, o ameninta cu cutitul si ii iau banii si telefonul.
Yasmin vine la Onur acasa. Onur asculta suita lui Sehrazat. Ii spune ca nu mai poate fara Sehrazat
Onur: Eu nu am stiut pana acum ce inseamna sa-ti lipseasca cineva. Am invatat de la Sehrazat. Ce e dragostea? Nici asta nu am stiut dar am invatat tot de la Sehrazat.
Y: Ce pot sa spun…
O: Te plictisesc cu…
Y: Nu.
O: Nu am pe altcineva cu care sa vorbesc. Tu ai ramas singura mea prietena.
Y: Nu spune asa, tu ai multi prieteni.
O: Nimeni nu-mi este aproape, nici mama nici Kerem. Daca in ziua aia nu-mi erai tu aproape cred ca inebuneam
Y: Daca-ti sunt asa buna prietena imi permiti sa te intreb ceva?
O: Da.
Y: Nu inteleg cum de Sehrazat a crezut in spusele lui Jale.
O: Nu stiu…
Y: Daca eram in locul ei nu as fi crezut.
O: Poate ma crede capabil sa fac asa ceva.
Y: De ce sa creada asa ceva?
O: Nu stiu…” O femeie nu crede intr-un barbat, doar se face ca il crede”
Y: Un barbat ca tine cu asa un caracter……. Crezi ca poate plati o femeie ca sa se culce cu ea? Sunt curioasa cum isi va cere iertare dupa ce va iesi totul la lumina.
Kaan intreaba de ce nu mai vine Onur. Spune ca-l iubeste. Seh ii spune sa nu mai pomeneasca de el.
Mirhiban: De ce crezi in minciuna asta?
Seh: Nu este minciuna. Stiu ca este adevarat.
Mirhiban: Ai vazut, ai auzit?
Seh: Stiu…
Fusun ramane fara medicamente. Ali Kemal se duce sa-i ia. Merge la Cansel.
Ali K: Salut!
Cansel: Salut! Ai venit la timp, multumesc. Mi-au pus cutitul la gat si tu vii dupa 8 ore… Nu ti-ai facut griji pt mine?
AK: Am vrut sa vin, dar nu am putut.
C: Mai bine spune ca nu ai gasit pretext sa scapi de nevasta.
AK: As fi vrut sa vin, iti jur.
C: Lasa AK atat insemn eu pt tine.
AK: Cand m-a sunat prietena ta, eu o duceam pe Fusun la spital, Stii ca are cancer, trebuie sa-i fiu alaturi.
C: Ti-am zis ca aveam cutitul la gat. Putem sa mor. Si eu aveam nevoie de tine.
AK: Dar…
C: Asa ai facut mereu. De cate ori aveam nevoie de tine, tu nu erai. Nu mai suport…
AK: Cansel
C: Iesi din viata mea.
AK: Iti jur ca numai pe tine te am in minte.
C: Pleaca. Nu vreau sa te mai vad. Ai murit pt mine.
AK: dar asculta-ma. Deschide usa sa vorbim.
Pagina 8 din 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Pagina 8 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|