1001 de nopti
+9
PITZIKE
TMAlina
alis
cecillia
CROSSWAYS_2005
aless14
J.Hale
Admin
rianna
13 participanți
Pagina 23 din 40
Pagina 23 din 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Re: 1001 de nopti
TMAlina a scris:este o idee sa intram sa le zicem cate ceva........numai ca am vazut ca ele au simti deja ca este ceva in neregula ca nu a-ti mai intrat; dar cred ca le este teama sa recunoasca unde au ajuns
Imi pare rau ca-ti spun , dar nu le este teama ptr. ca nici macar nu realizeaza ca au facut ceva nepotrivit .
Si nu li se pare ca ele sint vinovate de ceva . Eu cred ca se ...."tem" oarecum sa nu fie scoase de pe forum si sa-si piarda locul de intilnire Atita timp cit mongobeat nu a reactionat s-au simtit in siguranta .
Am fost destule fete care ne-am retras de-acolo dupa ce le-am zis cite ceva , dar concluzia lor a fost ca sintem ..."frustrate" .
Eu una nu am ce sa le mai zic , ce rost ar mai avea ?
De unde nu-i , nici Dumnezeu nu cere . As face-o , dar pe cit punem pariu ca pe o ureche le intra si pe una le iese si tot ele se vor simti nedreptatite ?
Cit despre acea ....vio.....urit din partea ei ca o face pe-a victima , ca doar ea era principala "sursa" de prostii . Lipsa ei de bun-simt , faptul ca macelareste limba romana la fiecare 2 litere , lipsa de educatie .....brrrrrr.....
J.Hale- Mesaje : 466
Data de înscriere : 10/07/2008
J.Hale a scris:Buna ziua !
Din pacate n-am putut intra pina acum ptr. ca nu mi-a mers rds-ul , nu stiu de ce . Aseara a fost o cadere de tensiune si mi-au sarit toate , m-am speriat ca era ora 12 si s-a intimplat brusc fara sa fie furtuna .
Cross , ce ma bucur ca te-ai hotarit sa intri si tu , nu stiam ce s-a intimplat .Poate nu-i asa aglomerat pe aici , dar e asa liniste si-i frumos , fetele sint foarte dragute si cu mult bun simt .Si trebuie sa recunosti ca site-ul nostru e mai frumos si mai curat .
buna!
e liniste si frumos aici.am inteles de la Aless ca nu poate intra si posta oricine.
CROSSWAYS_2005- Mesaje : 1014
Data de înscriere : 12/07/2008
Buna ziua !
Din pacate n-am putut intra pina acum ptr. ca nu mi-a mers rds-ul , nu stiu de ce . Aseara a fost o cadere de tensiune si mi-au sarit toate , m-am speriat ca era ora 12 si s-a intimplat brusc fara sa fie furtuna .
Cross , ce ma bucur ca te-ai hotarit sa intri si tu , nu stiam ce s-a intimplat .Poate nu-i asa aglomerat pe aici , dar e asa liniste si-i frumos , fetele sint foarte dragute si cu mult bun simt .Si trebuie sa recunosti ca site-ul nostru e mai frumos si mai curat .
J.Hale- Mesaje : 466
Data de înscriere : 10/07/2008
rianna a scris:tocmai ce-am gasit o stire....
e preluata de pe sit-ul Kanal D
Berguzar Korel: "Nu ne-am despartit!"
Faptul ca Berguzer Korel este singura in vacanta in Cesme, fara logodnicul sau le-a dat ocazia carcotasilor sa barfeasca ca acestia s-ar fi despartit. Aflat la Kusadasi, Tan Sagturk insa, neaga zvonurile: "Nu ne-am despartit doar ca suntem in vacante diferite."
Dupa ce a finalizat filmarile la prima serie 1001 de nopti, Berguzer a ales sa plece impreuna cu familia ei in statiunea turceasca Cesme. Pe de alta parte, Tan Sagturk se afla in Kusadasi alaturi de parintii sai. "Nu ne-am despartit. Avem o relatie foarte frumoasa. Din cauza faptului ca muncim foarte mult nu apucam sa petrecem prea mult timp cu familiile noastre, asa ca ne-am hotarat ca in aceasta vacanta fiecare sa petreaca o saptamana alaturi de familia sa. Asa ca ea a plecat spre Cesme, iar eu la Kusadasi."
Ce credeti?
eu zic ca sunt ceva probleme in paradis..
buna Rianna!
sincer eu nu cred ca se vor casatori in septembrie;desi in multe poze par foarte indragostiti.or fi ajuns si ei la concluzia ca nu se potrivesc.eu am o teorie legat de tot ce se intampla cu Halit si Berguzar in realitate,dar prefer sa astept sa vad ce se va intampla...daca sesiunea de filmari -care va urma -va fi ultima cred ca vom avea parte de cateva surprize in viitorul nu tocmai indepartat...
este o idee sa intram sa le zicem cate ceva........numai ca am vazut ca ele au simti deja ca este ceva in neregula ca nu a-ti mai intrat; dar cred ca le este teama sa recunoasca unde au ajuns
TMAlina- Mesaje : 37
Data de înscriere : 14/07/2008
Varsta : 44
Buna dragelor!
am ras cu lacrimi de mesajul proastei.
asta-i analfabeta! nu c-ar fi singura de pe acolo.....
din pacate e tragic ca la varsta lor nu stiu sa se exprime.oare in clasele I-VIII au fost?
am ras cu lacrimi de mesajul proastei.
asta-i analfabeta! nu c-ar fi singura de pe acolo.....
din pacate e tragic ca la varsta lor nu stiu sa se exprime.oare in clasele I-VIII au fost?
rianna- Mesaje : 116
Data de înscriere : 13/07/2008
TMAlina a scris:din pacate au degenerat mult lucrurile pe acel forum si asta numai pentru ca care sunt acum acolo si posteaza cred ca nu au ce face si isi pierd timpul acolo( si atunci discuta despre orice ).Dar eu zic ca trebuie sa ii lasam in pace stiti cum se zice nu trebuie sa trezesti prosti prea mult.........mai ales ca si dc le-ar scrie pe frunte nu ar simti.
Asa ca trebuie sa ne bucuram de spatiul nostru si sa ii lasam in pace sa faca ce vor daca atat ii duce capul.............sry daca am dfost prea dura sau rea .
Nu ai fost dura deloc. Sunt exact ca o turma de oi, ce face una face si cealalta, nu ies deloc din spiritul turmei
Korel- Mesaje : 124
Data de înscriere : 15/07/2008
din pacate au degenerat mult lucrurile pe acel forum si asta numai pentru ca care sunt acum acolo si posteaza cred ca nu au ce face si isi pierd timpul acolo( si atunci discuta despre orice ).Dar eu zic ca trebuie sa ii lasam in pace stiti cum se zice nu trebuie sa trezesti prosti prea mult.........mai ales ca si dc le-ar scrie pe frunte nu ar simti.
Asa ca trebuie sa ne bucuram de spatiul nostru si sa ii lasam in pace sa faca ce vor daca atat ii duce capul.............sry daca am dfost prea dura sau rea .
rianna a scris:dragelor,eu v-am mai spus ca mongobeat nu este decat o pustoaica ridicata la rang de moderator/administrator.nici pe ea n-o duce mintea mai mult decat pe celelalte.ea nu are niciun interes sa le izgoneasca de pe site pt simplul fapt ca isi incaseaza banii din mesajele tampitelor.sit-ul port.ro incaseaza o groaza de bani din fiecare mesaj postat si asta o stiu sigur de la fosta moderatoare a portului.
Fii atenta, draga mea, un atac de bun simt din partea lui viocopilul:
viocopilu | Comentează mesajul18 iulie 2008 22:59 | 32842/33091
buna seara sunt foarete suparata ca sa ajuns la jigniri din nou .eu care luam atitudine cand eram jignite acum am ajuns sa jignim noi .iar atitudinea lui mongobeat chiar mi s-a parut foarte de bun simtit.ella 20 s-a referit ca acest forum este al serialului 1001 de nopti ,nu de bancuri .eu stiu de gluma dar cateodata se depaseste .va spun sincer ca eu am ajuns la concluzia ca nu se marita sa mai intru eu nu vreau sa fim sterse ,sau sa ni-se faca observatie de catre mongobeat.hai sa ne simtim bine ,sa punem poze ,sa vb despre serial .
Korel- Mesaje : 124
Data de înscriere : 15/07/2008
Neatza dragutele
..........acum am reusit sa ma eliberez si eu nitel cats a intru sa citesc ce a-ti postat........pup
..........acum am reusit sa ma eliberez si eu nitel cats a intru sa citesc ce a-ti postat........pup
buna dimineata!
superbe pozele.e chiar o oaza de liniste si frumos aici.
va pup.
superbe pozele.e chiar o oaza de liniste si frumos aici.
va pup.
dragelor,eu v-am mai spus ca mongobeat nu este decat o pustoaica ridicata la rang de moderator/administrator.nici pe ea n-o duce mintea mai mult decat pe celelalte.ea nu are niciun interes sa le izgoneasca de pe site pt simplul fapt ca isi incaseaza banii din mesajele tampitelor.sit-ul port.ro incaseaza o groaza de bani din fiecare mesaj postat si asta o stiu sigur de la fosta moderatoare a portului.
tocmai ce-am gasit o stire....
Faptul ca Berguzer Korel este singura in vacanta in Cesme, fara logodnicul sau le-a dat ocazia carcotasilor sa barfeasca ca acestia s-ar fi despartit. Aflat la Kusadasi, Tan Sagturk insa, neaga zvonurile: "Nu ne-am despartit doar ca suntem in vacante diferite."
Dupa ce a finalizat filmarile la prima serie 1001 de nopti, Berguzer a ales sa plece impreuna cu familia ei in statiunea turceasca Cesme. Pe de alta parte, Tan Sagturk se afla in Kusadasi alaturi de parintii sai. "Nu ne-am despartit. Avem o relatie foarte frumoasa. Din cauza faptului ca muncim foarte mult nu apucam sa petrecem prea mult timp cu familiile noastre, asa ca ne-am hotarat ca in aceasta vacanta fiecare sa petreaca o saptamana alaturi de familia sa. Asa ca ea a plecat spre Cesme, iar eu la Kusadasi."
Ce credeti?
Ce credeti?
Buna dimineata dragelor!
nimeni pe aici?
nimeni pe aici?
Pagina 23 din 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Pagina 23 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum