1001 de nopti
+9
PITZIKE
TMAlina
alis
cecillia
CROSSWAYS_2005
aless14
J.Hale
Admin
rianna
13 participanți
Pagina 22 din 40
Pagina 22 din 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Re: 1001 de nopti
Si eu cred ca trebuia sa-i acorde putina incredere, eu cred ca Onur ia dovedit cat de mult o iubeste , si nu prin vorbe ci prin fapte, iar pentru dragostea pe care ea a afirmat ca i-o poarta putea macar sa-i ofere sansa de-ai da o explicatie .... Cred ca Onur a primit o dubla lovitura , odata afirmatiile lui Jale care i-au patat imaginea , si apoi ca a fost parasit in ziua nunti. Oare ce e mai greu de suportat?!
aless14- Mesaje : 148
Data de înscriere : 12/07/2008
J.Hale a scris:Daca te referi la faptul ca pare sa se indeparteze de ea (prin ep.33 , dupa prabusirea avionului) , din cauza ca n-o priveste si nu-i da nici o atentie cind vine la mama lui unde erau adunati toti , cred ca asta i se datoreaza lui Kerem . Mi s-a parut ca inainte de urcarea in avion , Onur are o discutie cu Zafer , iar acesta ii spune ca Kerem ar fi afirmat ca Seh este iubita lui , sau ceva de genul asta . O sa vedem ....dar ceva sigur a fost , ceva ce are legatura cu Kerem , dar n-am reusit sa traduc.
la asta ma gandeam.deci tot kerem...
CROSSWAYS_2005- Mesaje : 1014
Daca te referi la faptul ca pare sa se indeparteze de ea (prin ep.33 , dupa prabusirea avionului) , din cauza ca n-o priveste si nu-i da nici o atentie cind vine la mama lui unde erau adunati toti , cred ca asta i se datoreaza lui Kerem . Mi s-a parut ca inainte de urcarea in avion , Onur are o discutie cu Zafer , iar acesta ii spune ca Kerem ar fi afirmat ca Seh este iubita lui , sau ceva de genul asta . O sa vedem ....dar ceva sigur a fost , ceva ce are legatura cu Kerem , dar n-am reusit sa traduc.
J.Hale- Mesaje : 466
Data de înscriere : 10/07/2008
aless14 a scris:Buna fetelor. Am intrat si eu sa va salut doar. Revin un pic mai tarziu.
Ma bucur Cross ca te-ai hotarat sa ni te alaturi. De intrat poate intra oricine dar daca ne deranjeaza putem sa o invitam in mai multe feluri sa plece, noi decidem. Eu nu am nimic de castigat din forumul asta, decat pe voi ca prietene, oricine poate sa faca un forum aici . Si oricine vrea poate sa fie moderator aici .
buna:)
in acel moment totul era impotriva lui.in plus personajul She este o femeie foarte usor de ranit.sunt foarte curioasa cand a inceput ea sa simta ceva pentru el.sper sa aflam curand.
Buna fetelor. Am intrat si eu sa va salut doar. Revin un pic mai tarziu.
Ma bucur Cross ca te-ai hotarat sa ni te alaturi. De intrat poate intra oricine dar daca ne deranjeaza putem sa o invitam in mai multe feluri sa plece, noi decidem. Eu nu am nimic de castigat din forumul asta, decat pe voi ca prietene, oricine poate sa faca un forum aici . Si oricine vrea poate sa fie moderator aici .
aless14- Mesaje : 148
J.Hale a scris:[quote crossways :]
eu da.
gandeste-te ca stirea se difuzeaza chiar in ziua nuntii.socul este mult prea puternic.in plus ea traise aceeasi umilinta ca si presupusa victima-Jale.cine ar fi putut sa gandeasca rational in astfel de momente?reactia ei a fost emotionala.justificata.
Si trebuie sa tinem cont si de firea prapastioasa a lui Seh , suferintele traite si-au pus amprenta pe felul ei de a fi si de a gindi . Probabil si Onur a inteles-o ptr. ca altfel n-ar insista atit pe linga ea quote="J.
a inteles-o.chiar daca l-a durut.stiu ca va insista sa se intoarca la ea,,fara pata,,.din aceasta cauza va parea -la un moment dat- ca se indeparteaza de ea...
[quote crossways :]
eu da.
gandeste-te ca stirea se difuzeaza chiar in ziua nuntii.socul este mult prea puternic.in plus ea traise aceeasi umilinta ca si presupusa victima-Jale.cine ar fi putut sa gandeasca rational in astfel de momente?reactia ei a fost emotionala.justificata.[/quote]
Si trebuie sa tinem cont si de firea prapastioasa a lui Seh , suferintele traite si-au pus amprenta pe felul ei de a fi si de a gindi . Probabil si Onur a inteles-o ptr. ca altfel n-ar insista atit pe linga ea
.
eu da.
gandeste-te ca stirea se difuzeaza chiar in ziua nuntii.socul este mult prea puternic.in plus ea traise aceeasi umilinta ca si presupusa victima-Jale.cine ar fi putut sa gandeasca rational in astfel de momente?reactia ei a fost emotionala.justificata.[/quote]
Si trebuie sa tinem cont si de firea prapastioasa a lui Seh , suferintele traite si-au pus amprenta pe felul ei de a fi si de a gindi . Probabil si Onur a inteles-o ptr. ca altfel n-ar insista atit pe linga ea
.
J.Hale a scris:Apropo de impresii despre serial : ce zici de faptul ca Seh il va parasi in ziua nuntii pe Onur ?
Eu m-am gindit daca as fi facut la fel , (sa fi fost in locul ei ) .
eu da.
gandeste-te ca stirea se difuzeaza chiar in ziua nuntii.socul este mult prea puternic.in plus ea traise aceeasi umilinta ca si presupusa victima-Jale.cine ar fi putut sa gandeasca rational in astfel de momente?reactia ei a fost emotionala.justificata.
J.Hale a scris:CROSSWAYS_2005 a scris:in plus eu cred ca ni se vor alatura si alte persoane care iubesc serialul asta.una dintre ele este Mariana(mmedrea).acum este in vacanta,dar stie de existenta acestui forum.chiar ea m-a intrebat daca nu cumva avem un alt loc unde ne intalnim si impartasim impresii despre serial.
Da , si eu cred , sper doar sa nu dea peste noi si persoane nedorite . Desi cred ca nu vor avea sanse de aceasta data .
am inteles ca noi decidem cine pleaca.deci nicio sansa pentru neaveniti.
Apropo de impresii despre serial : ce zici de faptul ca Seh il va parasi in ziua nuntii pe Onur ?
CROSSWAYS_2005 a scris:in plus eu cred ca ni se vor alatura si alte persoane care iubesc serialul asta.una dintre ele este Mariana(mmedrea).acum este in vacanta,dar stie de existenta acestui forum.chiar ea m-a intrebat daca nu cumva avem un alt loc unde ne intalnim si impartasim impresii despre serial.
Da , si eu cred , sper doar sa nu dea peste noi si persoane nedorite . Desi cred ca nu vor avea sanse de aceasta data .
in plus eu cred ca ni se vor alatura si alte persoane care iubesc serialul asta.una dintre ele este Mariana(mmedrea).acum este in vacanta,dar stie de existenta acestui forum.chiar ea m-a intrebat daca nu cumva avem un alt loc unde ne intalnim si impartasim impresii despre serial.
Pagina 22 din 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Pagina 22 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|