1001 de nopti
+9
PITZIKE
TMAlina
alis
cecillia
CROSSWAYS_2005
aless14
J.Hale
Admin
rianna
13 participanți
Pagina 21 din 40
Pagina 21 din 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Re: 1001 de nopti
J.Hale a scris:Buna korel !
Buna Jhale!
Din pacate nu ma pot alatura sa comentez cele ce discutati voi acum pt ca nu am vazut in avans episoadele. Poate sunt binecuvantata din acest punct de vedere , mai pot fi surprinsa de serial. Stiu cate ceva din ce ati povestit voi si din traducerile Melisei, dar altfel nu am vazut nimic. Tot nu s-au indurat sa vina cei de la RDS sa-mi monteze cablul de internet, saptamana viitoare e luna de cand am semnat contractul, asa ca sunt in continuare pe dial-up (al naibii de scump si de prost, viteza in ac mom e de 46.6 kbps!!!!) asa ca la viteza asta n-a fost nicio sansa sa pot vedea episoadele pe net!
Korel- Mesaje : 124
Data de înscriere : 15/07/2008
J.Hale a scris:CROSSWAYS_2005 a scris:
din pacate asa va fi.vor gresi amandoi.
eu ii gasesc circumstante lui Onur.singura care va ramane alaturi de el va fi Yasemin.cred ca pana si Peride se va indoi cumva de fiul ei sau nu va sti sa ii fie aproape.culmea,in aceasta perioada ea va incepe sa o aprecieze cu adevarat pe She.
Hm , chiar ai impresia ca Yasemin are incredere in el ?
Eu cred ca ea vede o sansa nesperata de a-l cuceri pe Onur . Si cum poti sa te apropii mai bine de un suflet ranit , decit facind pe prietenul adevarat ? Pot sa jur ca ea nici macar nu si-a pus intrebari privind vinovatia lui .
bineinteles ca ea isi urmareste propriul interes.acela de a-l recuceri.pentru el insa nu va conta decat ca cineva a fost alaturi de el.va fi foarte dur cu ea mult mai tarziu cand va realiza ca din cauza ei se va certa mult si des cu She.
CROSSWAYS_2005- Mesaje : 1014
Data de înscriere : 12/07/2008
De, stiu ce vrei sa spui. e ceva care depaseste jocul loc ca si actori.
Sa dea Domnu', desi nu-mi place sa vad familii destramate (provin si eu dintr-una), dar sunt unii oameni care chiar sunt facuti sa fie impreuna
Ei bine Halit si Berguzar sunt doi dintre acestia..
Sa dea Domnu', desi nu-mi place sa vad familii destramate (provin si eu dintr-una), dar sunt unii oameni care chiar sunt facuti sa fie impreuna
Ei bine Halit si Berguzar sunt doi dintre acestia..
CROSSWAYS_2005 a scris:
eu ii gasesc circumstante lui Onur.singura care va ramane alaturi de el va fi Yasemin.cred ca pana si Peride se va indoi cumva de fiul ei sau nu va sti sa ii fie aproape.culmea,in aceasta perioada ea va incepe sa o aprecieze cu adevarat pe She.
Hm , chiar ai impresia ca Yasemin are incredere in el ?
Eu cred ca ea vede o sansa nesperata de a-l cuceri pe Onur . Si cum poti sa te apropii mai bine de un suflet ranit , decit facind pe prietenul adevarat ? Pot sa jur ca ea nici macar nu si-a pus intrebari privind vinovatia lui .
J.Hale- Mesaje : 466
Data de înscriere : 10/07/2008
Korel a scris:Buna din nou, fetelor! Ati postat fotografii superbe pana acum, e ca o oaza, intr-adevar.
Dincolo au inceput sa se adune norii de furtuna, s-au certat intre ele de cand cu mesajul lui Viocopilu
Cross, m-ai facut tare curioasa, spuneai ca ai o teorie ref la Halit si Berguzar. Te rog, spune despre ce e vorba, la ce te gandesti!!! Nu ma fierbe!
buna!
am mai vorbit despre asta.nu vreau sa reiau.daca se va adeveri voi vedea.sau vom vedea pentru ca si tu ai gandit la fel despre cei doi
Buna din nou, fetelor! Ati postat fotografii superbe pana acum, e ca o oaza, intr-adevar.
Dincolo au inceput sa se adune norii de furtuna, s-au certat intre ele de cand cu mesajul lui Viocopilu
Cross, m-ai facut tare curioasa, spuneai ca ai o teorie ref la Halit si Berguzar. Te rog, spune despre ce e vorba, la ce te gandesti!!! Nu ma fierbe!
J.Hale a scris:Asa-i , in episoadele urmatoare vom vedea ca ei gresesc de multe ori , prin interpretarea unor vorbe sau a unor situatii .
Cred ca prin ceea ce a facut Seh in ziua nuntii da cumva startul la sentimentul neincrederii . Dar si Onur va face multe lucruri interpretabile , daca ar fi sa ne gindim numai la situatiile in care va fi implicat cu Yasemin si Tuva..
Asa-i , in episoadele urmatoare vom vedea ca ei gresesc de multe ori , prin interpretarea unor vorbe sau a unor situatii .
Cred ca prin ceea ce a facut Seh in ziua nuntii da cumva startul la sentimentul neincrederii . Dar si Onur va face multe lucruri interpretabile , daca ar fi sa ne gindim numai la situatiile in care va fi implicat cu Yasemin si Tuva..
J.Hale a scris:Eu cred ca Seh a inceput sa simta ceva ptr. el dupa noaptea aceea , chiar daca nu voia sa recunoasca nici fata de ea insasi .
Daca ai vazut in ep. trecut , cind ei discuta in birou si el ii spune ca in noaptea aceea a inceput dragostea lor ..... Si ea nu-l contrazice .
Si atunci cind o cere in casatorie , ea nu-l refuza din prima , asa cum era normal sa faca , daca chiar nu-l iubea deloc .
Si in discutia lor din masina , cind el ii spune sa-l priveasca si sa-i spuna ca nu-l iubeste deloc , ea evita raspunsul .
Eu totdeauna am crezut ca ea a inceput sa-l iubeasca din noaptea aia , probabil din cauza ca el s-a purtat mai mult decit frumos .
Si mai cred ca era speriata de faptul ca inima ei e gata sa-l uite pe Ahmed si mai putin de faptul ca a facut dragoste cu un strain .
asta cred si eu.sunt foarte curioasa insa in ce moment va fi foarte sincera cu ea insasi...
Cross , am mai dat odata aceasta adresa dar nu stiu daca ai vazut-o . Aici poti asculta aria Seherazatei , de Rimsky-Korsakov , cea pe care o asculta mereu Onur .
http://www.trilulilu.ro.Luminita2007/42b17ebb11588c
http://www.trilulilu.ro.Luminita2007/42b17ebb11588c
aless14 a scris:Si eu cred ca trebuia sa-i acorde putina incredere, eu cred ca Onur ia dovedit cat de mult o iubeste , si nu prin vorbe ci prin fapte, iar pentru dragostea pe care ea a afirmat ca i-o poarta putea macar sa-i ofere sansa de-ai da o explicatie .... Cred ca Onur a primit o dubla lovitura , odata afirmatiile lui Jale care i-au patat imaginea , si apoi ca a fost parasit in ziua nunti. Oare ce e mai greu de suportat?!
nu cred ca de imagine i-a pasat lui.sau l-a interesat prea putin.oricum ,cred ca vom judeca altfel vazand episoadele cu traducere.si daca el a inteles-o asta va fi pentru ea o dovada in plus de iubire.va invata ca trebuie sa aiba incredere.si el va gresi.nu va avea incredere ca ea va judeca corect.o sa vedem.
aless14 a scris:Gata va pup . Revin mai tarziu .
PA !!!!!
Si eu cred ca trebuia sa-i acorde putina incredere, eu cred ca Onur ia dovedit cat de mult o iubeste , si nu prin vorbe ci prin fapte, iar pentru dragostea pe care ea a afirmat ca i-o poarta putea macar sa-i ofere sansa de-ai da o explicatie .... Cred ca Onur a primit o dubla lovitura , odata afirmatiile lui Jale care i-au patat imaginea , si apoi ca a fost parasit in ziua nunti. Oare ce e mai greu de suportat?![/quote]
Dupa mine , cel mai greu a suportat faptul ca Seh l-a parasit si ca nu a avut macar atita incredere cit sa asculte si varianta lui .
Eu cred ca Seh a inceput sa simta ceva ptr. el dupa noaptea aceea , chiar daca nu voia sa recunoasca nici fata de ea insasi .
Daca ai vazut in ep. trecut , cind ei discuta in birou si el ii spune ca in noaptea aceea a inceput dragostea lor ..... Si ea nu-l contrazice .
Si atunci cind o cere in casatorie , ea nu-l refuza din prima , asa cum era normal sa faca , daca chiar nu-l iubea deloc .
Si in discutia lor din masina , cind el ii spune sa-l priveasca si sa-i spuna ca nu-l iubeste deloc , ea evita raspunsul .
Eu totdeauna am crezut ca ea a inceput sa-l iubeasca din noaptea aia , probabil din cauza ca el s-a purtat mai mult decit frumos .
Si mai cred ca era speriata de faptul ca inima ei e gata sa-l uite pe Ahmed si mai putin de faptul ca a facut dragoste cu un strain .
Pagina 21 din 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Pagina 21 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|