1001 de nopti
+9
PITZIKE
TMAlina
alis
cecillia
CROSSWAYS_2005
aless14
J.Hale
Admin
rianna
13 participanți
Pagina 18 din 40
Pagina 18 din 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Re: 1001 de nopti
aless14 a scris:Buna seara fetelor.
Ce de poze frumoase.
buna!
CROSSWAYS_2005- Mesaje : 1014
Data de înscriere : 12/07/2008
Buna seara fetelor.
Ce de poze frumoase.
Ce de poze frumoase.
aless14- Mesaje : 148
J.Hale a scris:Abia astept ep. 39 , ca neintelegerile de dupa aceea nu mi se mai par atit de grave .
De multe ori in viata , lipsa de comunicare , aparentele inselatoare , pot distruge suflete . Culmea e ca nu te poti apara impotriva acestor chestii..
Iar barbati ca Onur , ho...ho... nu se gasesc prea usor . Sa iubeasca atit de mult incit sa nu renunte .........
.
poate ar fi renuntat.daca nu ar fi fost foarte sigur ca ea il iubeste imi amintesc o discutie dintre el si kerem dupa scena de la restaurant.iti amintesti cu cata siguranta i-a spus lui kerem ca she il iubeste?la vremea respectiva nimic nu il indreptatea sa afirme asa ceva si totusi el era foarte sigur in acel moment.brava?nu cred.
Abia astept ep. 39 , ca neintelegerile de dupa aceea nu mi se mai par atit de grave .
De multe ori in viata , lipsa de comunicare , aparentele inselatoare , pot distruge suflete . Culmea e ca nu te poti apara impotriva acestor chestii..
Iar barbati ca Onur , ho...ho... nu se gasesc prea usor . Sa iubeasca atit de mult incit sa nu renunte .........
.
.
J.Hale- Mesaje : 466
Data de înscriere : 10/07/2008
J.Hale a scris:Prin ep. 33 , am mai spus asta ieri mi se pare , cind Onur nu mai urca in avionul care se va prabusi , are o discutie la restaurantul aeroportului cu Zafer . Si acesta ii spune ca Kerem i-ar fi zis ca Seh este iubita lui , sau ceva de genul asta . Si asta il va face sa sufere foarte mult . Si colac peste pupaza , cind merge la Seh acasa sa-i duca un cadou lui Kaan , ca am impresia ca era ziua lui , ii deschide usa Kerem cu copilul in brate . N-a fost tocmai o imagine placuta . Altadata cind vine , Mihriban ii spune ca Seh este cu Kerem la o cafea....
Lucruri interpretabile si care pot face mult rau .
si uite asa or sa se tot certe din cauza altora.din fericire Onur e genul de barbat pe care nimic nu il sperie si care iubeste intens si profund.de asta ne place atat de mult.este barbatul perfect probabil disperarea il face sa reactioneze asa in episodul 39.ai vazut cum o trage efectiv dupa el pentru discutia ce va readuce in sfarsit armonia intre ei
Prin ep. 33 , am mai spus asta ieri mi se pare , cind Onur nu mai urca in avionul care se va prabusi , are o discutie la restaurantul aeroportului cu Zafer . Si acesta ii spune ca Kerem i-ar fi zis ca Seh este iubita lui , sau ceva de genul asta . Si asta il va face sa sufere foarte mult . Si colac peste pupaza , cind merge la Seh acasa sa-i duca un cadou lui Kaan , ca am impresia ca era ziua lui , ii deschide usa Kerem cu copilul in brate . N-a fost tocmai o imagine placuta . Altadata cind vine , Mihriban ii spune ca Seh este cu Kerem la o cafea....
ai dreptate.imi amintesc ca vine la ea si il gaseste pe kerem.ea incearca sa explice prezenta lui kerem acolo ,dar el refuza sa o asculte si pleaca.revine si alta data,dar nu urca.nu stiu de ce.sus,in apartamentul lui seh e in vizita acelasi Kerem
CROSSWAYS_2005 a scris:
trebuie sa fie un motiv.nu se poate.eu am vazut foarte,foarte putin din episoadele 29-38.probabil sunt minciuni,denaturari si peste toate omniprezenta Yasemin
probabil el va aparea in multe situatii alaturi de aceasta lucru care nu va fi deloc pe placul lui She.mai e si Kerem...am vazut -cred ca prin episodul 35-cum acesta ii marturiseste lui She ca o iubeste.ea are o reactie violenta si ii spune raspicat ca ea il iubeste pe Onur.si atunci de ce nu se impaca mai devreme?poate e exact ce am spus mai sus...minciuni,denaturari...
Eu am vazut toate ep. de cel putin 3 ori fiecare . Yasemin incearca oarecum sa profite de situatie , facind pe prietena adevarata , dar Seh nu- l surprinde in compania ei in perioada asta . In schimb , de cite ori Onur o cauta pe Seh , Kerem este prin preajma si asta va contribui mult la neintelegerile lor .
Oricum , trebuie sa mai fie ceva , pacat ca lb. turca nu-i chiar usor de inteles ,
Cine stie si ce strimbe baga si Yasemin .....
J.Hale a scris:CROSSWAYS_2005 a scris:
da,sunt cam multe.se impaca in episodul 39,dar stii cumva cam din ce episod incep sa comunice,cam cand se destind relatiile dintre ei?
Din cite mi-aduc aminte nu reusesc sa comunice deloc pina in ep. 39 , dimpotriva parca totul pare sa mearga din ce in ce mai rau . Onur incearca de multe ori sa se apropie de Seh , dar ea il respinge mereu si nu prea mi-am dat seama de ce . In ep. 39 cred ca si rabdarea lui ajunge la limita si o pune cumva sa aleaga .
Desi nu stiu de ce il tot respinge , ca doar motivul despartirii s-a dovedit o minciuna ....Asta-i , daca nu-nteleg aproape de loc ce spun....
trebuie sa fie un motiv.nu se poate.eu am vazut foarte,foarte putin din episoadele 29-38.probabil sunt minciuni,denaturari si peste toate omniprezenta Yasemin
probabil el va aparea in multe situatii alaturi de aceasta lucru care nu va fi deloc pe placul lui She.mai e si Kerem...am vazut -cred ca prin episodul 35-cum acesta ii marturiseste lui She ca o iubeste.ea are o reactie violenta si ii spune raspicat ca ea il iubeste pe Onur.si atunci de ce nu se impaca mai devreme?poate e exact ce am spus mai sus...minciuni,denaturari...
CROSSWAYS_2005 a scris:
da,sunt cam multe.se impaca in episodul 39,dar stii cumva cam din ce episod incep sa comunice,cam cand se destind relatiile dintre ei?
Din cite mi-aduc aminte nu reusesc sa comunice deloc pina in ep. 39 , dimpotriva parca totul pare sa mearga din ce in ce mai rau . Onur incearca de multe ori sa se apropie de Seh , dar ea il respinge mereu si nu prea mi-am dat seama de ce . In ep. 39 cred ca si rabdarea lui ajunge la limita si o pune cumva sa aleaga .
Desi nu stiu de ce il tot respinge , ca doar motivul despartirii s-a dovedit o minciuna ....Asta-i , daca nu-nteleg aproape de loc ce spun....
J.Hale a scris:CROSSWAYS_2005 a scris:sunt superbe pozele!
nu le-am mai vazut.e extraordinar ca avem locul asta si putem sa ne bucuram impreuna de tot ceea ce tine de serialul asta
Ma bucur ca-ti plac , am pierdut multe nopti cautind. Oricum n-o sa fac abuz de ele , sa-mi ajunga pina la ep. 66 , chiar daca pe unele o sa le "repet" .
eu le voi revedea de fiecare data cu aceesi placere
CROSSWAYS_2005 a scris:sunt superbe pozele!
nu le-am mai vazut.e extraordinar ca avem locul asta si putem sa ne bucuram impreuna de tot ceea ce tine de serialul asta
Ma bucur ca-ti plac , am pierdut multe nopti cautind. Oricum n-o sa fac abuz de ele , sa-mi ajunga pina la ep. 66 , chiar daca pe unele o sa le "repet" .
sunt superbe pozele!
J.Hale a scris:Pe mine ma avantajeaza orele de reluare , eu ajung acasa pe la 15, 30 .
Dar ma enerveaza ca au scos rezumatul de duminica si au bagat porcarioara aia de Havin .
De fapt si rezumatul pe care-l faceau ma enerva , ca nu stiu cum reuseau si scoteau cele mai bune scene .
dar macar daca continuau sa-l dea...tot era ceva;e drept ca in nestiinta lor scoteau scene importante ma bucur totusi ca macar pentru unele dintre noi ora de reluare e ok.
Pe mine ma avantajeaza orele de reluare , eu ajung acasa pe la 15, 30 .
Dar ma enerveaza ca au scos rezumatul de duminica si au bagat porcarioara aia de Havin .
De fapt si rezumatul pe care-l faceau ma enerva , ca nu stiu cum reuseau si scoteau cele mai bune scene .
Buna !
Intre 2 oameni care se iubesc , vom vedea mereu aceleasi gesturi si vom auzi mereu aceleasi cuvinte , indiferent in ce parte a globului locuiesc .
Nu-ti dicteaza nimeni ce sa spui si ce sa faci , pur si simplu......stii.
Atunci cind lipsesc gesturile tandre si vorbele frumoase , ....inseamna ca nu are rost sa cautam ceva acolo unde nu exista .
Ma intreb uneori : oamenii nu mai stiu sa iubeasca sau nu mai vor ?
Intre 2 oameni care se iubesc , vom vedea mereu aceleasi gesturi si vom auzi mereu aceleasi cuvinte , indiferent in ce parte a globului locuiesc .
Nu-ti dicteaza nimeni ce sa spui si ce sa faci , pur si simplu......stii.
Atunci cind lipsesc gesturile tandre si vorbele frumoase , ....inseamna ca nu are rost sa cautam ceva acolo unde nu exista .
Ma intreb uneori : oamenii nu mai stiu sa iubeasca sau nu mai vor ?
rianna a scris:CROSSWAYS_2005 a scris:Reluarile episoadelor difuzate LUNI si MARTI de la 20:15 sunt marti si miercuri de la 16:45.
sunt si reluari noaptea de la 02:15
Buna Cross!
mie-mi convine de minune reluarea de la 16.45.
cam atunci ajung acasa si este perfect.imi pare rau daca pe voi nu va avantajeaza.
buna!
eu ajung seara de la serviciu.
cel mai tare ma enerveaza ca au scos rezumatele; in schimb il dau noaptea
CROSSWAYS_2005 a scris:Reluarile episoadelor difuzate LUNI si MARTI de la 20:15 sunt marti si miercuri de la 16:45.
sunt si reluari noaptea de la 02:15
Buna Cross!
mie-mi convine de minune reluarea de la 16.45.
cam atunci ajung acasa si este perfect.imi pare rau daca pe voi nu va avantajeaza.
rianna- Mesaje : 116
Data de înscriere : 13/07/2008
Pagina 18 din 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Pagina 18 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|