1001 de nopti
+9
PITZIKE
TMAlina
alis
cecillia
CROSSWAYS_2005
aless14
J.Hale
Admin
rianna
13 participanți
Pagina 19 din 40
Pagina 19 din 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Re: 1001 de nopti
Reluarile episoadelor difuzate LUNI si MARTI de la 20:15 sunt marti si miercuri de la 16:45.
sunt si reluari noaptea de la 02:15
sunt si reluari noaptea de la 02:15
CROSSWAYS_2005- Mesaje : 1014
Data de înscriere : 12/07/2008
neatza dragele mele.
din pacate trebuie sa fiu de acord cu voi ca barbati ca Onur nu mai sunt..........micile getsuri tandre sau micile atentii nu valoreaza nimic pentru baietii din ziua de astazi.
din pacate trebuie sa fiu de acord cu voi ca barbati ca Onur nu mai sunt..........micile getsuri tandre sau micile atentii nu valoreaza nimic pentru baietii din ziua de astazi.
TMAlina- Mesaje : 37
Data de înscriere : 14/07/2008
Varsta : 44
Nu iubita , nu ma culc deobicei prea devreme , astept sa adoarma toata lumea sa profit si eu de un pic de liniste.cecillia a scris:Buna aless ! Nu te-ai culcat la ora asta daca ai copil asa mic?
Inseamna ca suntem niste sensibile daca am remarcat gestul ala, nu?
Pacat ca s-a dus perioada romanticilor si nu se mai fac gesturi tandre....sau suntem noi ramase in urma....
aless14- Mesaje : 148
Buna aless ! Nu te-ai culcat la ora asta daca ai copil asa mic?
Pacat ca s-a dus perioada romanticilor si nu se mai fac gesturi tandre....sau suntem noi ramase in urma....
cecillia- Mesaje : 69
Buna Cecilia. Si eu am remarcat gestul , mie imi place sa-i pup asa manuta fiicei mele. Nu cred ca cerem prea mult si chiar cred ca meritam , pacat ca sunt prea putini barbati care stiu sa se poarte cu o femeie.cecillia a scris: credeam ca doar eu am remarcat gestul !!!
cu siguranta tinerii de azi sunt catalogati drept ridicoli daca ar face gestul asta, dar cei trecuti de prima tinerete ar mai putea sa-l faca.... cel putin noua femeilor ne-ar placea. Eu spun mereu ca nu s-a nascut nimeni cititor de ginduri, dar si ei ar putea sa ne mai surprinda cu cite ceva...
Oare cerem prea mult??? Uite ca se poate si daca este unu, cu siguranta mai sunt si altii....ce-i drept , pe cale de disparitie....
aless14- Mesaje : 148
credeam ca doar eu am remarcat gestul !!!
cu siguranta tinerii de azi sunt catalogati drept ridicoli daca ar face gestul asta, dar cei trecuti de prima tinerete ar mai putea sa-l faca.... cel putin noua femeilor ne-ar placea. Eu spun mereu ca nu s-a nascut nimeni cititor de ginduri, dar si ei ar putea sa ne mai surprinda cu cite ceva...
Oare cerem prea mult??? Uite ca se poate si daca este unu, cu siguranta mai sunt si altii....ce-i drept , pe cale de disparitie....
Cecilia,
stii de cand caut si eu o imagine cat ma clara a acelei scene?nu am gasit pana acum,dar probabil ea exista pe vreun forum.prima data cand am vazut episodul am zis ca nu e adevarat.l-am revazut si parca tot nu imi venea sa cred.la a treia vizionare m-am convins.mi-am spus:,,Doamne,ce idei au turcii astia!,, )
frumos si intim gestul ,superba scena.cati barbati mai fac asta azi?
stii de cand caut si eu o imagine cat ma clara a acelei scene?nu am gasit pana acum,dar probabil ea exista pe vreun forum.prima data cand am vazut episodul am zis ca nu e adevarat.l-am revazut si parca tot nu imi venea sa cred.la a treia vizionare m-am convins.mi-am spus:,,Doamne,ce idei au turcii astia!,, )
frumos si intim gestul ,superba scena.cati barbati mai fac asta azi?
CROSSWAYS_2005- Mesaje : 1014
Korel a scris:CROSSWAYS_2005 a scris:Korel a scris:J.Hale a scris:Ah , korel ,
imi pare rau ca n-ai putut vedea episoadele inainte . Sa stii ca ptr. noi nu si-a pierdut farmecul , dimpotriva . Filmu asta contine prea multe amanunte ca sa le poti sesiza din prima pe toate si oricum lb. turca nu-i engleza , adica traducerea ne ia prin surprindere de obicei .
Hai sa discutam atunci aspecte din ceea ce s-a vazut pina acum , ca slava Domnului , despre filmul asta am putea vorbi pina la loc comanda si tot n-am termina .
Pe tine ce te-a "miscat" pina acum ?
Sincer, cel mai tare am fost miscata de personajul Onur, de integritatea lui, de felul in care iubeste. E un barbat puternic, dar sensibil in acelasi timp.Imi place ca a tratat-o pe She cu atata delicatete cum nu cred ca mai exista la barbatii din ziua de azi. Mi se pare barbatul ideal si imposibil de intalnit pe acest pamant.
cred ca nu exista femeie careia sa nu ii placa barbatul intruchipat de Halit Ergenc-integru,delicat,care stie sa iubeasca si pe care nimic nu il poate clinti.nu exista un astfel de barbat pe lumea asta...din pacate...dar putem visa...
Deci si tu crezi ca nu exista! Vezi, de aia nu m-am maritat eu pana acum sunt prea "demanding" vorba englezului. Iar pe masura ce "l-am cunoscut" pe Onur odata cu evolutia serialului, devin si mai sceptica in privinta asta
Korel, nu dispera, sigur ca exista barbati ca Onur, sotul meu a fost unul dintre ei....Din pacate a uitat sa se mai poarte asa.
Cind vad filmul, am un sentiment tare placut ca am trait aceleasi sentimente si gesturi si priviri si tot......dar a trecut o vesnicie de-atunci....
buna seara fetelor !!! cit imi place ca ati animat acest forum!!!
fotografiile sunt SU-PER-BE , in special cea cu nunta, dar si cea in care Onur urmeaza sa-i sarute podul palmii, care pe mine ma topeste....
imi place linistea de-aici, imi place locul nostru retras si discret pe care-l avem...Desi nu am vorbit personal cu toate, constat ca sunteti persoane deosebite si incerc sa-mi fac imaginea fiecareia in parte.
Cit despre celalalt forum, sunt personaje insignifiante si cred ca le acordam prea multa importanta, pierdem prea mult timp cu ele. Eu m-am mai ”dat” la una , dupa care si-a schimbat ID-ul ( si am recunoscut-o din nou) si la alta care mi-a facut observatie ca am pus o poza, in conditiile in care ea pusese pagini intregi inainte. Dar daca vreti.... putem intra putin sa spalam pe jos cu ele
Sper ca luni seara sa fim cit mai multe, sa putem comenta...
fotografiile sunt SU-PER-BE , in special cea cu nunta, dar si cea in care Onur urmeaza sa-i sarute podul palmii, care pe mine ma topeste....
imi place linistea de-aici, imi place locul nostru retras si discret pe care-l avem...Desi nu am vorbit personal cu toate, constat ca sunteti persoane deosebite si incerc sa-mi fac imaginea fiecareia in parte.
Cit despre celalalt forum, sunt personaje insignifiante si cred ca le acordam prea multa importanta, pierdem prea mult timp cu ele. Eu m-am mai ”dat” la una , dupa care si-a schimbat ID-ul ( si am recunoscut-o din nou) si la alta care mi-a facut observatie ca am pus o poza, in conditiile in care ea pusese pagini intregi inainte. Dar daca vreti.... putem intra putin sa spalam pe jos cu ele
Sper ca luni seara sa fim cit mai multe, sa putem comenta...
Pagina 19 din 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Pagina 19 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum