1001 de nopti
+9
PITZIKE
TMAlina
alis
cecillia
CROSSWAYS_2005
aless14
J.Hale
Admin
rianna
13 participanți
Pagina 17 din 40
Pagina 17 din 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Re: 1001 de nopti
Dar din ce episod e? M-am tot intrebat de ce e asa mirat.J.Hale a scris:
Una din pozele mele preferate .....
Cred ca Halit a avut cercel in ureche sau are o alunita pe urechea stg
aless14- Mesaje : 148
Data de înscriere : 12/07/2008
l-am mai vazut asa la mall.cand l-a vazut prima data pe kaan.atunci era induiosat,acum e trist ...de parca toata lumea lui s-a prabusit...ma intreb din ce episod e...
CROSSWAYS_2005- Mesaje : 1014
J.Hale a scris:Vai de ele , habar nu au ce inseamna un forum cu subiect anume .
Daca l-ar vedea pe-al nostru , ar da pe spate ...
cu siguranta!
J.Hale a scris:CROSSWAYS_2005 a scris:am intrat si eu azi pe celalalt forum.,,surioarele,,isi dedica versuri .
mai nou.asta cand nu debiteaza prostii
Isi dedica poezii ??????!!!!!!!
Scrise de ele ??
da
Vai de ele , habar nu au ce inseamna un forum cu subiect anume .
J.Hale- Mesaje : 466
Data de înscriere : 10/07/2008
CROSSWAYS_2005 a scris:am intrat si eu azi pe celalalt forum.,,surioarele,,isi dedica versuri .
Isi dedica poezii ??????!!!!!!!
Scrise de ele ??
Asa isi pierd din semnificatie cuvintele ... sunt folosite aiurea. Nici nu cred ca inteleg ce inseamna , au vazut la turci si gata si ele.CROSSWAYS_2005 a scris:am intrat si eu azi pe celalalt forum.,,surioarele,,isi dedica versuri .
aless14 a scris:E bine , secventele date de cei de la kanal D in reclama sunt din ep 29 .CROSSWAYS_2005 a scris:J.Hale a scris:Am intrat citeva minute ieri pe celalalt forum , m-ati facut curioasa , si am citit ca ele cred ca miine se va da ep. 30 , cica de-acolo ar fi secventele pe care le da kanal D .
Daca e vorba de faptul ca Seh fuge de la nunta , asta se intimpla exact la sfirsitul ep. de miine . Sper ca n-au innebunit astia , ca au facut destule prostii .
secventa este chiar din momentul in care difuzeaza stirea la televizor.
ma bucur.sincer eu nu gandeam ca vor merge atat de departe...dar mai stii?
aless14 a scris:
Stau si ma gandesc daca nu cumva ea la placut dinainte de noapte respectiva, trebuie sa fie un motiv in plus pentru care a ales sa-i ceara imprumut tocmai lui. Bine ma mai gandesc si ca Onur inspira mai multa incredere din punct de vedere profesional , dar totusi ...
Si eu as vrea sa cred asta . Poate ca-l placea sau poate c-a avut incredere in el tocmai ca nu-i va cere asa ceva .......
.
aless14 a scris:Stau si ma gandesc daca nu cumva ea la placut dinainte de noapte respectiva, trebuie sa fie un motiv in plus pentru care a ales sa-i ceara imprumut tocmai lui. Bine ma mai gandesc si ca Onur inspira mai multa incredere din punct de vedere profesional , dar totusi ...J.Hale a scris:CROSSWAYS_2005 a scris:
poate ar fi renuntat.daca nu ar fi fost foarte sigur ca ea il iubeste imi amintesc o discutie dintre el si kerem dupa scena de la restaurant.iti amintesti cu cata siguranta i-a spus lui kerem ca she il iubeste?la vremea respectiva nimic nu il indreptatea sa afirme asa ceva si totusi el era foarte sigur in acel moment.brava?nu cred.
Nu cred ca brava , cred ca se baza pe faptul ca ea , daca ar fi fost iremediabil impotriva lui , n-ar fi pierdut ocazia sa i-o spuna . Asa cum a spus si Mert , o femeie care nu spune nimic atunci cind este ceruta in casatorie , inseamna ca are de gind sa accepte .
In al 2-lea rind , eu continui sa cred ca ea nu era impotriva lui , tocmai datorita acelei nopti si a ceea ce s-a petrecut atunci intre ei . Si mai cred ca ea atunci a inceput sa-l iubeasca .
si eu m-am gandit la asta.e foarte posibil.de aceea eu astept cu nerabdare momentul ei de sinceritate absoluta.cu ea insasi.
E bine , secventele date de cei de la kanal D in reclama sunt din ep 29 .CROSSWAYS_2005 a scris:J.Hale a scris:Am intrat citeva minute ieri pe celalalt forum , m-ati facut curioasa , si am citit ca ele cred ca miine se va da ep. 30 , cica de-acolo ar fi secventele pe care le da kanal D .
Daca e vorba de faptul ca Seh fuge de la nunta , asta se intimpla exact la sfirsitul ep. de miine . Sper ca n-au innebunit astia , ca au facut destule prostii .
am intrat si eu azi pe celalalt forum.,,surioarele,,isi dedica versuri .
Stau si ma gandesc daca nu cumva ea la placut dinainte de noapte respectiva, trebuie sa fie un motiv in plus pentru care a ales sa-i ceara imprumut tocmai lui. Bine ma mai gandesc si ca Onur inspira mai multa incredere din punct de vedere profesional , dar totusi ...J.Hale a scris:CROSSWAYS_2005 a scris:
poate ar fi renuntat.daca nu ar fi fost foarte sigur ca ea il iubeste imi amintesc o discutie dintre el si kerem dupa scena de la restaurant.iti amintesti cu cata siguranta i-a spus lui kerem ca she il iubeste?la vremea respectiva nimic nu il indreptatea sa afirme asa ceva si totusi el era foarte sigur in acel moment.brava?nu cred.
Nu cred ca brava , cred ca se baza pe faptul ca ea , daca ar fi fost iremediabil impotriva lui , n-ar fi pierdut ocazia sa i-o spuna . Asa cum a spus si Mert , o femeie care nu spune nimic atunci cind este ceruta in casatorie , inseamna ca are de gind sa accepte .
In al 2-lea rind , eu continui sa cred ca ea nu era impotriva lui , tocmai datorita acelei nopti si a ceea ce s-a petrecut atunci intre ei . Si mai cred ca ea atunci a inceput sa-l iubeasca .
J.Hale a scris:Am intrat citeva minute ieri pe celalalt forum , m-ati facut curioasa , si am citit ca ele cred ca miine se va da ep. 30 , cica de-acolo ar fi secventele pe care le da kanal D .
da.a inceput sa-l iubeasca din acea noapte.daca va amintiti bennu la un moment dat i-a spus lui kerem ca seh se intrista foarte tare atunci cand Onur era dur cu ea ...si foarte exigent in ceea ce priveste termenele...se intrista cu atat mai mult cu cat ea il iubea deja,iar comportamentul lui i se parea de nesuportat.
Am intrat citeva minute ieri pe celalalt forum , m-ati facut curioasa , si am citit ca ele cred ca miine se va da ep. 30 , cica de-acolo ar fi secventele pe care le da kanal D .
CROSSWAYS_2005 a scris:
Pagina 17 din 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Pagina 17 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|