1001 de nopti
+9
PITZIKE
TMAlina
alis
cecillia
CROSSWAYS_2005
aless14
J.Hale
Admin
rianna
13 participanți
Pagina 28 din 40
Pagina 28 din 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Re: 1001 de nopti
Ultima editare efectuata de catre J.Hale in Joi 17 Iul 2008, 17:04, editata de 1 ori
J.Hale- Mesaje : 466
Data de înscriere : 10/07/2008
Buna fetelor!
Buna Korel. E ciudat ca nu poti vedea pozele atasate de JHale. Dar uite aici un site unde le gasesti si pe alea, cu Onur si She http://binbirgecedizi.skynetblogs.be/post/5328798/binbir-gece-avatarimzalari
Buna Korel. E ciudat ca nu poti vedea pozele atasate de JHale. Dar uite aici un site unde le gasesti si pe alea, cu Onur si She http://binbirgecedizi.skynetblogs.be/post/5328798/binbir-gece-avatarimzalari
aless14- Mesaje : 148
Data de înscriere : 12/07/2008
Incerc, desi iarasi sunt agitata ca plec la Budapesta saptamana viitoare
Korel- Mesaje : 124
Data de înscriere : 15/07/2008
Buna iubita!
nu stiu de ce nu poti vedea pozele atasate de Jhale:(
sunt superbe....
cand ai timp mai intrii si tu
nu stiu de ce nu poti vedea pozele atasate de Jhale:(
sunt superbe....
cand ai timp mai intrii si tu
rianna- Mesaje : 116
Data de înscriere : 13/07/2008
Buna fetelor! Ieri am fost prea obosita ca sa mai intru pe net si pe la ora zece cred ca dormeam dusa
Rianna, eu de ce nu pot vedea pozele postate de Jhale? Vad doar 3 mesaje fara continut...Oare de ce?
Rianna, eu de ce nu pot vedea pozele postate de Jhale? Vad doar 3 mesaje fara continut...Oare de ce?
Korel- Mesaje : 124
Data de înscriere : 15/07/2008
Buna dimineata tuturor!
Jhale,superbe pozele!
asta-i buna! de ce sa ma supar?
chiar nu mi-o amintesc pe sotia lui Zafer......
cand am timp,reiau vizionarea
Jhale,superbe pozele!
asta-i buna! de ce sa ma supar?
chiar nu mi-o amintesc pe sotia lui Zafer......
cand am timp,reiau vizionarea
Cine vrea sa asculte "Seherazada-theme " , adica muzica pe care-o asculta mereu Onur , sa caute pe trilulilu urmatorul link :
http://www.trilulilu.ro/Luminita2007/42b17ebb11588c
sau daca nu reusiti , cautati tot pe trilulilu la sectia audio :
Korsakov , si o sa va apara opera in mai multe parti .Alegeti partea 2-a .(Povestea Printului Kalender Lento-Adagio)
Este absolut superb .
http://www.trilulilu.ro/Luminita2007/42b17ebb11588c
sau daca nu reusiti , cautati tot pe trilulilu la sectia audio :
Korsakov , si o sa va apara opera in mai multe parti .Alegeti partea 2-a .(Povestea Printului Kalender Lento-Adagio)
Este absolut superb .
rianna a scris:
bine,noi nu stim inca nici cum arata sotia lui Zafer.din ceea ce-am dedus din ce vorbeau Seval si Peride,Zafer nici n-o scotea prea des la reuniunile lor.pana cand ei nu vor da ceva scene sau povestiri si cu/despre aceasta, nu putem sa ne formam o parere clara.Melek isi da seama si ca e casatorit si ca e mult mai in varsta decat ea.poate-l place dar.....
Buna !
rianna , chiar n-ai vazut-o pe sotia lui Zafer ? Apare prin ep. 33 daca nu ma insel , cind el moare in accidentul de avion . Este o femeie chiar foarte draguta si au 2 fete mari .
Eu cred ca el chiar o scotea la reuniunile lor , doar in ultimul timp nu , de cind s-a indragostit de Melek .Din cite mi-am dat seama nici el nu era prea petrecaret , stii ca intr-o seara in barul lui Mert, Kerem il intreba cum de vine asa des pe acolo in ultimul timp , ca ei se bucura , dar ce zice sotia lui ?
Mi s-a parut ca in casnicia lor domnea intelegerea , respectul si grija fata de celalalt . Dar stii ce se spune :
" Dragostea vine cind nu te astepti , te cuprinde din toate partile si n-o poti da la o parte cu mina "
Iti trimit o floare ca sa nu te superi ca te-am contrazis .
aless14 a scris:rianna a scris:referitor la Zafer si Melek.
Jhale,gandeste-te daca tu ai fi in locul sotiei lui Zafer.Ce-ai face?
eu am fost inselata odata....stiu cum e.poate pe undeva am gresit si eu dar nu meritam asta..mi-a trecut dar rana a ramas si uneori cand vad filmul asta ma doare.....
ma bucur ca si sotul meu se uita uneori cu mine si surprinde faze care ne-au marcat si pe noi...e dureros dar e atat de real.....
Era un citat celebru :" Cei slabi nu pot niciodata sa ierte, iertarea este atributul celor puternici." Te admir ca ai putut ierta asa ceva. Eu una nu cred ca as putea.
uneori Dumnezeu te pune la incercare...
nici eu n-am crezut vreodata ca voi putea ierta asa ceva dar uite ca am facut-o.nu-mi pare rau deloc pentru hotararea luata atunci.o sa-ti povestesc mai multe alta data..
J.Hale a scris:Noapte buna rianna !
ti-a placut poza pe care am pus-o ?
Ma pun si in locul sotiei lui Zafer , dar si in locul lui ZAFER.
E greu de spus .
Eu de ex. sint o persoana care intotdeauna a facut ceea ce a trebuit si mai putin ceea ce si-ar fi dorit .
Am facut bine ,..... am facut rau.... !!!!!
bine,noi nu stim inca nici cum arata sotia lui Zafer.din ceea ce-am dedus din ce vorbeau Seval si Peride,Zafer nici n-o scotea prea des la reuniunile lor.pana cand ei nu vor da ceva scene sau povestiri si cu/despre aceasta, nu putem sa ne formam o parere clara.Melek isi da seama si ca e casatorit si ca e mult mai in varsta decat ea.poate-l place dar.....
Buna dimineata tuturor!!!!!
Cecilia,nu ai somn noaptea?
Eu am dormit neantoarsa pana dimineata!
Cecilia,nu ai somn noaptea?
Eu am dormit neantoarsa pana dimineata!
mai e cineva pe-aici?
pacat ca nu sunteti -desi e normal uitan-du-ma la ceas - va dadeam o veste buna, filmul e in reluare ...
pacat ca nu sunteti -desi e normal uitan-du-ma la ceas - va dadeam o veste buna, filmul e in reluare ...
cecillia- Mesaje : 69
Data de înscriere : 14/07/2008
Multumesc. A procedat foarte bine Melek.J.Hale a scris:aless14 a scris:J.Hale povesteste-mi si mie care a fost discutia dintre Zafer si Melek , ca am pierdut faza.
Pai , erau in masina lui si el a invitat-o la un ,,,raviolli parca , un fel de mincare . Si ea il refuza categoric . La insistentele lui ii spune direct ca este ceva fara final si ca se teme . "Si eu ma tem " , ii raspunde el . Poate tragea totusi nadejde s-o convinga , dar Melek a fost tare pe pozitie si i-a spus ca cel mai bine e sa mearga acasa . Iar el a fost de acord ca-i cel mai bine ptr. el , ea coboara si se duce la taxi . A 2-a zi avea o sedinta cu el si nu vrea sa mearga , il trimite pe un coleg , iar Bennu o ia la intrebari .
aless14 a scris:J.Hale povesteste-mi si mie care a fost discutia dintre Zafer si Melek , ca am pierdut faza.
Pai , erau in masina lui si el a invitat-o la un ,,,raviolli parca , un fel de mincare . Si ea il refuza categoric . La insistentele lui ii spune direct ca este ceva fara final si ca se teme . "Si eu ma tem " , ii raspunde el . Poate tragea totusi nadejde s-o convinga , dar Melek a fost tare pe pozitie si i-a spus ca cel mai bine e sa mearga acasa . Iar el a fost de acord ca-i cel mai bine ptr. el , ea coboara si se duce la taxi . A 2-a zi avea o sedinta cu el si nu vrea sa mearga , il trimite pe un coleg , iar Bennu o ia la intrebari .
J.Hale povesteste-mi si mie care a fost discutia dintre Zafer si Melek , ca am pierdut faza.
Noapte buna rianna !
E greu de spus .
Eu de ex. sint o persoana care intotdeauna a facut ceea ce a trebuit si mai putin ceea ce si-ar fi dorit .
E greu de spus .
rianna a scris:gata ma retrag si eu.noapte buna si vise placute.ne "citim" maine dimineata la cafea.
pupici
Noapte buna . Pe maine. Te pup
rianna a scris:referitor la Zafer si Melek.
Jhale,gandeste-te daca tu ai fi in locul sotiei lui Zafer.Ce-ai face?
eu am fost inselata odata....stiu cum e.poate pe undeva am gresit si eu dar nu meritam asta..mi-a trecut dar rana a ramas si uneori cand vad filmul asta ma doare.....
ma bucur ca si sotul meu se uita uneori cu mine si surprinde faze care ne-au marcat si pe noi...e dureros dar e atat de real.....
Era un citat celebru :" Cei slabi nu pot niciodata sa ierte, iertarea este atributul celor puternici." Te admir ca ai putut ierta asa ceva. Eu una nu cred ca as putea.
Pagina 28 din 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Pagina 28 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|