1001 de nopti
+9
PITZIKE
TMAlina
alis
cecillia
CROSSWAYS_2005
aless14
J.Hale
Admin
rianna
13 participanți
Pagina 7 din 40
Pagina 7 din 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Re: 1001 de nopti
J.Hale a scris:Eu n-am vorbit despre relatia ei cu kaan ptr. ca , probabil , nu mi-a sarit in ochi. Adica vreau sa spun ca si eu am un copil si relatia mea cu el este cam la fel . Despre cum iubeste Seh , ei da , aici ar fi multe de spus . Este feminina in tot ce face si am observat ca barbatilor le place asta la o femeie . Barbatilor adevarati . Seh a suferit mult si intotdeauna cei ce sufera apreciaza altfel darurile vietii .
Am ajuns si eu sa-mi doresc ca ei sa fie impreuna si in realitate .
bine-ai venit in club!
CROSSWAYS_2005- Mesaje : 1014
Data de înscriere : 12/07/2008
CROSSWAYS_2005 a scris:noapte buna!
somn usor.
Somn usor . Mai vorbim miine .
J.Hale- Mesaje : 466
Data de înscriere : 10/07/2008
Eu n-am vorbit despre relatia ei cu kaan ptr. ca , probabil , nu mi-a sarit in ochi. Adica vreau sa spun ca si eu am un copil si relatia mea cu el este cam la fel . Despre cum iubeste Seh , ei da , aici ar fi multe de spus . Este feminina in tot ce face si am observat ca barbatilor le place asta la o femeie . Barbatilor adevarati . Seh a suferit mult si intotdeauna cei ce sufera apreciaza altfel darurile vietii .
J.Hale a scris:CROSSWAYS_2005 a scris:ai vazut cat de demn era la conferinta de presa?si la sfarsit cand i-a spus unui reporter ca nunta nu a fost anulata ci doar amanata?
pentru mine cea mai trista scena a fost atunci cand s-a dus la ea dupa ce a primit tabloul.,,de ce nu vrei sa pastrezi nimic de la mine?,, si acel ,,voi reveni,,...
Si mie mi s-a parut cea mai trista scena atunci cind el s-a dus la Seh.....
Se vedea ca este un om distrus , caruia i s-a luat totul , de-aia mi s-a parut prea dura reactia ei.....
Din toata atitudinea lui se vedea ca a primit lovitura in plin si sufletul lui plinge ,.....
Nu stiu , am momente cind o inteleg , dar am si momente cind nu pot sa-i aprob reactia .....
Totusi , au trecut prin atit de multe impreuna ....
Imi dau seama inca o data de puterea acestui film asupra mea . Vorbesc despre cele intimplate ca despre ceva real , nu pot sa separ realitatea de fictiune .......
pentru ca ei fac ca totul sa para atat de real.sunt extraordinari.ea nu e mama in realitate.si atunci de ce ma face sa imi doresc sa fiu exact ca ea?sa am aceeasi caldura cand ii vorbesc copilului meu si aceeasi forta de a lupta pentru el?noi am vorbit mult,mult de tot despre felul lui de a se purta cu ea,despre cum o priveste,despre faptul ca fiecare dintre noi si-ar dori sa fie iubita si privita asa.nu am vorbit mai deloc despre felul cum il priveste ea,despre felul ei de a fi in relatia cu el.nu am spus nimic despre faptul ca stie sa iubeasca.profund.total.de aceea spun mereu ca poate si merita sa fie iertata.
CROSSWAYS_2005 a scris:pot sa afirm ca kerem e crud.se poarta atat de urat cu bennu...sincer ,nu stiu daca omul asta isi revine cu adevarat sau pastreaza doar aparentele unui om,care a inteles ca cei doi se au unul pe altul si au TOTUL. e dezechilibrat si disimuleaza.singurul care ii cunoaste adevaratele intentii este mert.chiar sunt curioasa daca va renunta cu adevarat la She sau va pandi orice moment de tensiune intre she si onur.
Mai ca-mi vine sa cred ca va pazi momentul cind sa atace . Nu stiu , dar m-a scirbit total . Parca nu mai are nimic omenesc si crizele lui , cu urlete si scrisnete , il arata intr-adevar ca pe un dezechilibrat .
Bennu merita ceva mai bun , da' ce sa-i faci .....
Si mai tirziu , cind va descoperi cine-i tatal lui adevarat , va face niste crize de handicapat mintal . Spre deosebire de Onur , care chiar are motive sa sufere si sa fie disperat si totusi se va comporta ca un barbat ...
pot sa afirm ca kerem e crud.se poarta atat de urat cu bennu...sincer ,nu stiu daca omul asta isi revine cu adevarat sau pastreaza doar aparentele unui om,care a inteles ca cei doi se au unul pe altul si au TOTUL. e dezechilibrat si disimuleaza.singurul care ii cunoaste adevaratele intentii este mert.chiar sunt curioasa daca va renunta cu adevarat la She sau va pandi orice moment de tensiune intre she si onur.
CROSSWAYS_2005 a scris:ai vazut cat de demn era la conferinta de presa?si la sfarsit cand i-a spus unui reporter ca nunta nu a fost anulata ci doar amanata?
pentru mine cea mai trista scena a fost atunci cand s-a dus la ea dupa ce a primit tabloul.,,de ce nu vrei sa pastrezi nimic de la mine?,, si acel ,,voi reveni,,...
Si mie mi s-a parut cea mai trista scena atunci cind el s-a dus la Seh.....
Se vedea ca este un om distrus , caruia i s-a luat totul , de-aia mi s-a parut prea dura reactia ei.....
Din toata atitudinea lui se vedea ca a primit lovitura in plin si sufletul lui plinge ,.....
Nu stiu , am momente cind o inteleg , dar am si momente cind nu pot sa-i aprob reactia .....
Totusi , au trecut prin atit de multe impreuna ....
Imi dau seama inca o data de puterea acestui film asupra mea . Vorbesc despre cele intimplate ca despre ceva real , nu pot sa separ realitatea de fictiune .......
ai vazut cat de demn era la conferinta de presa?si la sfarsit cand i-a spus unui reporter ca nunta nu a fost anulata ci doar amanata?
[/quote]
eu cred ca poate fi iertata...pentru ca il iubeste prea mult.pentru ca la inceput a fost durerea...ei.si cand iubesti atat de intens si ti se intampla asa ceva simti ca toata lumea ta se prabuseste si numai vezi nimic...am tot discutat aici despre faptul ca ea nu a vorbit niciodata foarte deschis despre sentimentele ei fata de el.cand anume a inceput sa il iubeasca.stim ca si pentru ea totul a inceput in acea noapte.ii asteptam momentul de sinceritate si cred ca abia atunci nu o vom mai judeca.[/quote]
Stiu ca poate fi iertata si mai stiu ca Onur o va intelege . De fapt , cred ca ea va fi singura pe care el o va intelege . Si eu as vrea ca ea sa spuna intr-o zi ce-a fost cu adevarat in sufletul ei in acea noapte si dupa.....
S-ar putea ca in ep. 51 , cind el ii va da a 2-a oara inelul de logodna , ea sa vorbeasca ptr. ca este atunci o scena care pare sa sugereze acest lucru ......
Deocamdata astept ep. 39 . , ptr. ca neintelegerile si certurile lor de mai tirziu sint floare la ureche pe linga ce se intimpla acum ....
eu cred ca poate fi iertata...pentru ca il iubeste prea mult.pentru ca la inceput a fost durerea...ei.si cand iubesti atat de intens si ti se intampla asa ceva simti ca toata lumea ta se prabuseste si numai vezi nimic...am tot discutat aici despre faptul ca ea nu a vorbit niciodata foarte deschis despre sentimentele ei fata de el.cand anume a inceput sa il iubeasca.stim ca si pentru ea totul a inceput in acea noapte.ii asteptam momentul de sinceritate si cred ca abia atunci nu o vom mai judeca.[/quote]
Stiu ca poate fi iertata si mai stiu ca Onur o va intelege . De fapt , cred ca ea va fi singura pe care el o va intelege . Si eu as vrea ca ea sa spuna intr-o zi ce-a fost cu adevarat in sufletul ei in acea noapte si dupa.....
S-ar putea ca in ep. 51 , cind el ii va da a 2-a oara inelul de logodna , ea sa vorbeasca ptr. ca este atunci o scena care pare sa sugereze acest lucru ......
Deocamdata astept ep. 39 . , ptr. ca neintelegerile si certurile lor de mai tirziu sint floare la ureche pe linga ce se intimpla acum ....
J.Hale a scris:Am vazut c-a intrat si Melissa si ma bucur foarte .
Am citit traducerea la ep. 31 , in mare mi-am inchipuit ca despre asta-i vorba . Nu degeaba stau cu dictionarul turc-roman in fata de cite ori ma uit la film pe turkce.tv.
Dar si fara sa stiu ce vorbesc , tare ma mai enerveaza Kerem si Yasemin , intentiile lor sint foarte clare si mult rau vor mai face .
Cum reuseste totusi Onur sa-l ierte pe asa-zisul lui prieten ?
da,cei doi sunt mizerabili.in episodul 39 dupa ce se impaca Onur iese la cina cu Yasemin,care nu stia ca s-au impacat:D .in timp ce luau masa suna Kaan de pe mobilul lui She.El crede ca e She;raspunde si vorbeste cu Kaan.In acest timp She il certa pe Kaan ca l-a sunat fara stirea ei.Vorbesc si ei dar el nu ii spune ca este la cina cu Yasemin.Inainte de a suna Kaan Yasemin a vrut sa-i dea cheile unui apartament.realizeaza din discutii ca cei doi s-au impacat;nu ii convine deloc.Pe de alta parte Kerem se duce dupa ce cei doi s-au impacat la firma ,intra in biroul lui Onur si in semn de impacare ii intinde mana.Onur accepta reconcilierea.Dar mizerabilul face rost de ,,dovada tradarii,,lui Onur si se duce la firma unde lucra She.Sa ii arate cum este Onur cu adevarat.Doi mizerabili.
J.Hale a scris:Off , a venit si ep. 30 .Imi inchipui ce-a simtit Onur , daca mie ca simplu spectator mi s-a rupt sufletul . Ce lovituri a putut sa primeasca .....
Ce putere trebuie sa ai si de unde , ca sa poti trece peste asa ceva !!!!
Intr-un fel am inteles-o pe Seh , n-a mai vrut sa se casatoreasca , dar de ce nu l-a lasat sa-i explice ? L-a judecat si l-a condamnat fara drept de apel .....
Fara sa stiu ce spun , am inteles demult ca ep. 30-39 , vor fi foarte dureroase . Dar nu m-am asteptat ca Seh sa fie chiar asa de dura .
" Iar pe tine nu vreau sa te mai vad niciodata "........
eu cred ca poate fi iertata...pentru ca il iubeste prea mult.pentru ca la inceput a fost durerea...ei.si cand iubesti atat de intens si ti se intampla asa ceva simti ca toata lumea ta se prabuseste si numai vezi nimic...am tot discutat aici despre faptul ca ea nu a vorbit niciodata foarte deschis despre sentimentele ei fata de el.cand anume a inceput sa il iubeasca.stim ca si pentru ea totul a inceput in acea noapte.ii asteptam momentul de sinceritate si cred ca abia atunci nu o vom mai judeca.
Am vazut c-a intrat si Melissa si ma bucur foarte .
Am citit traducerea la ep. 31 , in mare mi-am inchipuit ca despre asta-i vorba . Nu degeaba stau cu dictionarul turc-roman in fata de cite ori ma uit la film pe turkce.tv.
Dar si fara sa stiu ce vorbesc , tare ma mai enerveaza Kerem si Yasemin , intentiile lor sint foarte clare si mult rau vor mai face .
Off , a venit si ep. 30 .Imi inchipui ce-a simtit Onur , daca mie ca simplu spectator mi s-a rupt sufletul . Ce lovituri a putut sa primeasca .....
Intr-un fel am inteles-o pe Seh , n-a mai vrut sa se casatoreasca , dar de ce nu l-a lasat sa-i explice ? L-a judecat si l-a condamnat fara drept de apel .....
Fara sa stiu ce spun , am inteles demult ca ep. 30-39 , vor fi foarte dureroase . Dar nu m-am asteptat ca Seh sa fie chiar asa de dura .
cecillia a scris:CROSSWAYS_2005 a scris:pentru CECILLIA:
http://uk.youtube.com/results?search_query=binbir+gece+klip+9&search_type=&aq=1&oq=binbir+gece+klip+
binbir gece klip 9- poti sa descarci melodia de pe youtube;se numeste SIYAH GECE si are si scena, care ti-a placut atat de mult...
multumesc tare mult, esti o draguta !!!!!
cu placere
Pagina 7 din 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Pagina 7 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|