1001 de nopti
+9
PITZIKE
TMAlina
alis
cecillia
CROSSWAYS_2005
aless14
J.Hale
Admin
rianna
13 participanți
Pagina 32 din 40
Pagina 32 din 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Re: 1001 de nopti
dragelor,in cateva secunde...................incepeeeeeeeeeeeeeeeeee
rianna- Mesaje : 116
Data de înscriere : 13/07/2008
cecillia a scris:cecillia a scris:buba seara fetelor, bine v-am gasit ! Ce ma bucur ca ne reintilnim
buna am vrut sa spun....sunt scuzata???
eu cred ca am trecut de stadiul in care ne ceream scuze pt o litera scrisa in viteza la tastatura.
asa ca...n-ai de ce sa-ti ceri scuze:)
rianna a scris:
mai intrebi?????
sunt superbe!
si cea de la avatar imi place.
Multam .
Ma bucur ca-ti plac , am stat citeva nopti sa caut poze din film si avatare mai deosebite .
J.Hale- Mesaje : 466
Data de înscriere : 10/07/2008
ce poze dragute v-ati ales....eu n-am avut timp sa studiez cum sa pun poza, dar am sa-mi fac, ptr ca vad ca doar eu nu m-am ocupat de asta
cecillia- Mesaje : 69
Data de înscriere : 14/07/2008
Jhale si daca vrei nu poti ramane singura aici!
macar una tot e la "datorie"
mie imi place sa comentez cu voi in timpul filmului ca altfel as sta in pat si m-as uita linistita!
macar una tot e la "datorie"
mie imi place sa comentez cu voi in timpul filmului ca altfel as sta in pat si m-as uita linistita!
Ai dreptate , oricare din noi am face un comentariu mai bun . Si cind te gindesti ca se ia bani ptr. treaba asta ....
Buna cecilia
Eu sper ca intre noi nu exista loc de suparare .
Buna cecilia
Eu sper ca intre noi nu exista loc de suparare .
cecillia a scris:buba seara fetelor, bine v-am gasit ! Ce ma bucur ca ne reintilnim
buna am vrut sa spun....sunt scuzata???
buna si tie!
pai ce credeai?
nu e locul nostru de intalnire..???
pai ce credeai?
nu e locul nostru de intalnire..???
mai intrebi?????
sunt superbe!
si cea de la avatar imi place.
buba seara fetelor, bine v-am gasit ! Ce ma bucur ca ne reintilnim
Buna rianna !
Credeam c-o sa ramin singura azi .
Vor fi multe probleme , dar deocamdata ei 2 sint foarte fericiti . Ti-a placut poza ? Adica ...pozele , ca-s 2 .
Credeam c-o sa ramin singura azi .
Vor fi multe probleme , dar deocamdata ei 2 sint foarte fericiti . Ti-a placut poza ? Adica ...pozele , ca-s 2 .
15.07.2008
Episodul 28 – Ajunul nuntii
Iata-i ajunsi in pragul nuntii! Nici ei nu ar fi crezut! Emotiile sunt mari, dar amandoi sunt fericiti. Sehrazat nu stie inca, daca ar fi bine sa-i invite sau nu pe fostii ei socrii la nunta. Pretul vilei in care cei doi se vor muta este motiv de barfa. Tot din cauza nuntii se vor certa si Betul si Peride.
Burhan va avea poate pentru prima data o discutie ca intre tata si fiu cu Ali Kemal care vrea sa divorteze de Fisun. Acesta nici nu stie de sarcina lui Cansel. Gani se descurca din ce in ce mai greu cu banii si a cam ramas fara modalitati de a face rost de ei.
Melek nu stie cum sa reactioneze fata de Zafer. Lui Seval ii este teama san u faca Kerem vreo nebunie caci starea lui se inrautateste din ce in ce mai mult. Sehrazat isi probeaza rochia de mireasa iar Onur este nespus de fericit.
Va renunta Kerem la dragostea pe care i-o poarta lui Sehrazat? Ce reactie va avea Fisun cand va auzi de cererea de divort a sotului ei? Afla doar urmarind episodul din aceasta seara
Preluare Kanal D
Cat de sec e comentariul......
Ma ofer sa fac rezumatul gratis al fiecarui episod la astia!
Episodul 28 – Ajunul nuntii
Iata-i ajunsi in pragul nuntii! Nici ei nu ar fi crezut! Emotiile sunt mari, dar amandoi sunt fericiti. Sehrazat nu stie inca, daca ar fi bine sa-i invite sau nu pe fostii ei socrii la nunta. Pretul vilei in care cei doi se vor muta este motiv de barfa. Tot din cauza nuntii se vor certa si Betul si Peride.
Burhan va avea poate pentru prima data o discutie ca intre tata si fiu cu Ali Kemal care vrea sa divorteze de Fisun. Acesta nici nu stie de sarcina lui Cansel. Gani se descurca din ce in ce mai greu cu banii si a cam ramas fara modalitati de a face rost de ei.
Melek nu stie cum sa reactioneze fata de Zafer. Lui Seval ii este teama san u faca Kerem vreo nebunie caci starea lui se inrautateste din ce in ce mai mult. Sehrazat isi probeaza rochia de mireasa iar Onur este nespus de fericit.
Va renunta Kerem la dragostea pe care i-o poarta lui Sehrazat? Ce reactie va avea Fisun cand va auzi de cererea de divort a sotului ei? Afla doar urmarind episodul din aceasta seara
Preluare Kanal D
Cat de sec e comentariul......
Ma ofer sa fac rezumatul gratis al fiecarui episod la astia!
Buna seara tuturor!
pregatite de film?
pregatite de film?
Korel a scris:Buna Jhale! Mai sunt si eu pe-aici, dar ma pregatesc sa plec acasa (acum sunt la birou).
Abia astept episodul de azi, sunt f curioasa ce se intampla acum la hotel cu ei doi, nu stiam de scena asta, nu a povestit-o nimeni pana acum. Ea oricum a parut f deranjata sa se vada din nou in acel loc...
E u stiam de scena . Seh a parut deranjata si chiar este ptr. ca este hotelul unde ei au fost in noaptea aceea...
Buna Korel !
Nu te-am "vazut" de-un secol . Am inteles ca ai calculator doar la birou?! Diseara va fi frumos , ca de lunea viitoare se strica treba .
Nu te-am "vazut" de-un secol . Am inteles ca ai calculator doar la birou?! Diseara va fi frumos , ca de lunea viitoare se strica treba .
Buna Jhale! Mai sunt si eu pe-aici, dar ma pregatesc sa plec acasa (acum sunt la birou).
Abia astept episodul de azi, sunt f curioasa ce se intampla acum la hotel cu ei doi, nu stiam de scena asta, nu a povestit-o nimeni pana acum. Ea oricum a parut f deranjata sa se vada din nou in acel loc...
Korel- Mesaje : 124
Data de înscriere : 15/07/2008
Buna !
Sint prima care intra in seara asta ?!
Sper ca astazi sa pot sa va "intilnesc" , ca ieri am intrat tirziu si erati plecate aproape toate .
Sint prima care intra in seara asta ?!
Sper ca astazi sa pot sa va "intilnesc" , ca ieri am intrat tirziu si erati plecate aproape toate .
Imi place poza care ti-ai ales-o Chiar seamana cu tine in poza asta
Bine-ai venit iubita!
scuze ca n-am raspuns la timp dar cum sunt la serviciu......
pupici
spersa fii si diseara prezenta:)
scuze ca n-am raspuns la timp dar cum sunt la serviciu......
pupici
spersa fii si diseara prezenta:)
Uite-ma
Ce faceti fetelor? Bine v-am gasit!!!! Mi-a fost tare dor de voi!!!!!
Ce faceti fetelor? Bine v-am gasit!!!! Mi-a fost tare dor de voi!!!!!
PS. Am uitat sa va transmit salutari de la Korel:)
ea nu are inca net acasa dar sper ca pana la sfarsitul lunii sa rezolve.
ea nu are inca net acasa dar sper ca pana la sfarsitul lunii sa rezolve.
Bine ai venit Diana!
Dragelor,ca sa nu va faceti sange rau degeaba, nu mai intrati pe port.Sunt prea proaste ca sa le acordati importanta.Daca vreti sa va racoriti totusi,intram toate intr-o zi si le facem cum vreti voi si gata.Pot sa ne si baneze ca oricum nu are importanta.
Moderatoarea e mai tampita decat ele, asa ca.......
Dragelor,ca sa nu va faceti sange rau degeaba, nu mai intrati pe port.Sunt prea proaste ca sa le acordati importanta.Daca vreti sa va racoriti totusi,intram toate intr-o zi si le facem cum vreti voi si gata.Pot sa ne si baneze ca oricum nu are importanta.
Moderatoarea e mai tampita decat ele, asa ca.......
Pagina 32 din 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Pagina 32 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|