1001 de nopti
+2
J.Hale
CROSSWAYS_2005
6 participanți
Pagina 33 din 42
Pagina 33 din 42 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 37 ... 42
Re: 1001 de nopti
Eu la ora asta ma indop cu prajituri . Dar dupa ce termin ma duc si eu la culcare .CROSSWAYS_2005 a scris:Mai rezistati?Eu ma retrag.
Va pup.
Noapte buna!
Noapte buna Cross. Te pup
aless14- Mesaje : 148
Data de înscriere : 12/07/2008
CROSSWAYS_2005 a scris:
da.dar in sufletul lui o intelege.chiar daca e suparat pe ea.nu cred ca s-a intamplat ceva acasa la Tuva.dar daca s-ar fi dus acasa si ar fi vorbit cu Firdevs ar fi fost mult mai bine.
Despre noaptea petrecuta cu Tuva ii va spune lui Seh si vom vedea atunci si noi ce s-a intimplat . Oricum Seh se comporta ca un om care primeste o confirmare nedorita ..
Da , Firdevs era mult mai potrivita sa-l asculte si sa-i dea un sfat bun .
Daca i-ar fi iertat Seh o aventura ?!!!!!....Nu stiu .....Cred ca vom afla si asta ....
J.Hale- Mesaje : 466
Data de înscriere : 10/07/2008
Mai rezistati?Eu ma retrag.
Va pup.
Noapte buna!
Va pup.
Noapte buna!
CROSSWAYS_2005- Mesaje : 1014
[quote="J.Hale"]Nu stie de boala lui Kaan si nu-i poate ajuta .
Chiar se supara pe Seh cind afla .
Stiu.dar mi-ar fi placut sa fi trecut impreuna prin asta.asa,ea a fost singura.tare mult imi place personajul ei.cu tot cu orgoliu
Chiar se supara pe Seh cind afla .
Stiu.dar mi-ar fi placut sa fi trecut impreuna prin asta.asa,ea a fost singura.tare mult imi place personajul ei.cu tot cu orgoliu
[Da ,ca si acum . E foarte suparat pe ea ca nu a avut deloc incredere in el , se simte foarte jignit si lupta cu sentimentele sale . Dar vrea ca ea sa nu ramana cu o impresie proasta despre el , nu vrea sa ramana "patat" in fata ei , de asta nici atunci nu va face ceva cu Tuva. I-a aratat macar aproape unul de altul ?! Nu . Cred ca pur si simplu vor povestii toata noaptea. De acord ca si asta e o greseala ca sta de vorba cu alta femeie dar nu prea are la cine se descarca . Cu Yasemin nu se va mai intalni din moment ce ea va incerca ceva mai mult . Relatia cu Kerem se va raci ....[/quote]
da.dar in sufletul lui o intelege.chiar daca e suparat pe ea.nu cred ca s-a intamplat ceva acasa la Tuva.dar daca s-ar fi dus acasa si ar fi vorbit cu Firdevs ar fi fost mult mai bine.
Ma mai gandesc ca si daca ar insela-o, nu cred ca She l-ar ierta vreodata.
Da ,ca si acum . E foarte suparat pe ea ca nu a avut deloc incredere in el , se simte foarte jignit si lupta cu sentimentele sale . Dar vrea ca ea sa nu ramana cu o impresie proasta despre el , nu vrea sa ramana "patat" in fata ei , de asta nici atunci nu va face ceva cu Tuva. I-a aratat macar aproape unul de altul ?! Nu . Cred ca pur si simplu vor povestii toata noaptea. De acord ca si asta e o greseala ca sta de vorba cu alta femeie dar nu prea are la cine se descarca . Cu Yasemin nu se va mai intalni din moment ce ea va incerca ceva mai mult . Relatia cu Kerem se va raci ....CROSSWAYS_2005 a scris:
Stiu.Am vazut din felul in care ii raspundea lui Mert.Nu ar fi mers prea departe.Dar tot nu-mi place.Pentru ca stiu ca de fapt el nu renunta cu adevarat niciodata la She.
ep.50-Nu-mi place deloc ca el nu e alaturi de ea cand Kaan se imbolnaveste.Trece prin aceleasi chinuri...Sigur ca nu stie,doar sunt certati...offf...
CROSSWAYS_2005 a scris:NU!E prea mult Ep.50-Barul lui Mert-Dragul de Onur se ofera sa ,,consoleze ,,o tipa .Ii comanda ceva de baut.Noroc ca exista un MERT pe lumea asta.Reuseste sa-l trimita acasa.Cine stie ce prostie mai facea
Ai vazut ?!
Obligat ca se ducea la ea si raminea peste noapte , asa cum a facut cu Tuva . Pentru el era doar satisfacerea unei nevoi , dar eu nu-i dau dreptate . Inainte ca Seh sa faca dragoste cu el , l-as fi inteles , dar dupa ......
Hai sa asteptam traducerea , dar mai , aless , cum poti sa traduci ceea ce vezi ? Adica faptul ca si-a inchis telefonul ca sa nu fie deranjat si a ramas peste noapte la o femeie !
aless14 a scris:Cred ca mai are si el anumite momente cand renunta la urma urmei She il tot alunga , dar nu va calca stramb , daca chiar voia sa o faca crezi ca avea importanta ca-i atragea Mert atentia ?!CROSSWAYS_2005 a scris:NU!E prea mult Ep.50-Barul lui Mert-Dragul de Onur se ofera sa ,,consoleze ,,o tipa .Ii comanda ceva de baut.Noroc ca exista un MERT pe lumea asta.Reuseste sa-l trimita acasa.Cine stie ce prostie mai facea
Stiu.Am vazut din felul in care ii raspundea lui Mert.Nu ar fi mers prea departe.Dar tot nu-mi place.Pentru ca stiu ca de fapt el nu renunta cu adevarat niciodata la She.
Cred ca mai are si el anumite momente cand renunta la urma urmei She il tot alunga , dar nu va calca stramb , daca chiar voia sa o faca crezi ca avea importanta ca-i atragea Mert atentia ?!CROSSWAYS_2005 a scris:NU!E prea mult Ep.50-Barul lui Mert-Dragul de Onur se ofera sa ,,consoleze ,,o tipa .Ii comanda ceva de baut.Noroc ca exista un MERT pe lumea asta.Reuseste sa-l trimita acasa.Cine stie ce prostie mai facea
NU!E prea mult Ep.50-Barul lui Mert-Dragul de Onur se ofera sa ,,consoleze ,,o tipa .Ii comanda ceva de baut.Noroc ca exista un MERT pe lumea asta.Reuseste sa-l trimita acasa.Cine stie ce prostie mai facea
J.Hale a scris:Eu il sustin pe Onur in continuare .She trage repede niste concluziile si de cele mai multe ori s-au dovedit gresite , acelasi lucru va face si atunci , va sari repede cu acuzatii la Onur si apoi tot ei ii va parea rau.aless14 a scris:
Si mie imi place Onur , mai mult decit pot spune , dar nu pot sa inchid ochii la greselile pe care le face .
Intr-adevar aparentele inseala , dar totusi , ce cauta la Tuva ? Si de ce-a ramas peste noapte ?
Mi se pare normal ca Seh a crezut ce-i spune Yasemin , tocmai aflase si de aventura lui cu Tuva . Cum putea sa mai aiba incredere ?![/quote]
Eu spun sa mai asteptam putin, sunt sigura ca vom fi din nou surprinse de traducere.
[quote="J.Hale"]Undeva , la mii de km distanta , traieste un barbat care in mintea noastra este perfect . Si perfecte sint si ceea ce face si ceea ce spune.
Oare ce face la ora asta ?!!!...
Doarme ?! Sau se plimba sub lumina lunii ?!!
Poate nu doarme...Poate se gandeste si el ca undeva,in lumea asta mare exista o femeie perfecta...pentru el...si cine stie...daca va fi suficient de norocos o va intalni...
Oare ce face la ora asta ?!!!...
Doarme ?! Sau se plimba sub lumina lunii ?!!
Poate nu doarme...Poate se gandeste si el ca undeva,in lumea asta mare exista o femeie perfecta...pentru el...si cine stie...daca va fi suficient de norocos o va intalni...
Eu il sustin pe Onur in continuare .She trage repede niste concluziile si de cele mai multe ori s-au dovedit gresite , acelasi lucru va face si atunci , va sari repede cu acuzatii la Onur si apoi tot ei ii va parea rau.[/quote]aless14 a scris:
Si mie imi place Onur , mai mult decit pot spune , dar nu pot sa inchid ochii la greselile pe care le face .
Intr-adevar aparentele inseala , dar totusi , ce cauta la Tuva ? Si de ce-a ramas peste noapte ?
Mi se pare normal ca Seh a crezut ce-i spune Yasemin , tocmai aflase si de aventura lui cu Tuva . Cum putea sa mai aiba incredere ?!
Ce superba e poza
Cred ca e mai bine sa nu stim ce face .
Cred ca e mai bine sa nu stim ce face .
Pagina 33 din 42 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 37 ... 42
Pagina 33 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum